counter

Φυγάδευσαν την Ιωάννα Μαλέσκου ώστε να μην απαντήσει για τον James Καφετζή

Φυγάδευσαν την Ιωάννα Μαλέσκου ώστε να μην απαντήσει για τον James Καφετζή
Φυγάδευσαν την Ιωάννα Μαλέσκου ώστε να μην απαντήσει για τον James Καφετζή

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο James Καφετζής βρέθηκε καλεσμένος για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από το Survivor στην εκπομπή “Love It”.

Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ήρθε σε μεγάλη κόντρα με τους συντελεστές της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΙ και την Ιωάννα Μαλέσκου. Μάλιστα, ο ίδιος δεν κοιτούσε στα μάτια την παρουσιάστρια και κοιτούσε συνεχώς το ρολόι του.

Λίγο πριν το τέλος της κουβέντας, η Ιωάννα Μαλέσκου προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και ανέφερε πως από την εκπομπή δεν έχουν προσωπικά με κανέναν. Παράλληλα χαρακτήρισε άδικα τα όσα είπε ο James.

Τελικά, αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξη, ο James Καφετζής αποχώρησε χωρίς καν να περιμένει και η παρουσιάστρια να προλάβει να τον αποχαιρετίσει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δημοσιογράφοι και κάμερες από τηλεοπτικές εκπομπές βρέθηκαν την επόμενη ημέρα έξω από το στούντιο της εκπομπής “Love it” για μια δήλωση της παρουσιάστριας για το συμβάν.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή “Ευτυχείτε” φαίνεται πως φυγάδευσαν την Ιωάννα Μαλέσκου ώστε να αποφύγει τις δηλώσεις και να μη δώσει περισσότερη έκταση.

Συγκεκριμένα, στην πόρτα που περίμενε η κάμερα της πρωινής εκπομπής του Open βγήκε το αυτοκίνητο της Ιωάννας από το γκαράζ, με άλλον όμως οδηγό και όχι με την ίδια.

Μάλιστα, στο όχημα βρισκόταν και η σκυλίτσα της η Balloo.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR