counter

FY: Η ανάρτηση και το δημόσιο μήνυμα για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του Mad Clip

FY: Η ανάρτηση και το δημόσιο μήνυμα για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του Mad Clip
FY: Η ανάρτηση και το δημόσιο μήνυμα για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του Mad Clip

Το μνημόσυνο του Mad Clip για τις 40 ημέρες από τον θάνατό του τελέστηκε το πρωί της Κυριακής (10/10) στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Εκεί λιγοστοί συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του τράπερ έδωσαν το «παρών» για να τιμήσουν τη μνήμη του. Υποβασταζόμενη έφτασε στο νεκροταφείο η μητέρα του Mad Clip, ενώ η πρώην σύντροφός του, Αρετή ήταν καταρρακωμένη.

Εκεί ήταν και ο κολλητός φίλος του τράπερ, FY μαζί με τη σύντροφό του.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του μνημόσυνου, ο νεαρός τράπερ έστειλε το δικό του μήνυμα για τις 40 μέρες από τον θάνατο του Mad Clip.

«40 ημέρες πέρασαν κιόλας και ακόμη αισθάνομαι ότι είναι fake news. Αναπαύσου στον παράδεισο» έγραψε ο FY.

Mad Clip - Το χρονικό του τροχαίου

Όλα έγιναν στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/09/21) όταν ο Mad Clip κινούνταν με το πολυτελές αυτοκίνητό του, μάρκας Porsche στην παραλιακή, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα.

Και ενώ ο ράπερ βρισκόταν στη λεωφόρο Αθήνας κοντά στην εκκλησία της Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο σημείο της μεγάλης ευθείας προς τη Γλυφάδα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, χτύπησε σε κολόνα φωτισμού και μετά σε ένα δέντρο. Ο Mad Clip δεν κατάφερε να ανακόψει την πορεία του αυτοκινήτου.

To αυτοκίνητο του τράπερ έριξε την κολώνα και στη συνέχεια συνέχισε έως ότου να σταματήσει σε ένα δέντρο. Από την σφοδρή πρόσκρουση το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, με τον 34χρονο να εγκλωβίζεται στα συντρίμμια και τους πυροσβέστες να χρειάζονται δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο Mad Clip διακομίσθηκε στη συνέχεια στον Ευαγγελισμό, όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR