counter

Φώτης Σεργουλόπουλος: “Όταν είπαμε με τη Μαρία Μπακοδήμου στη Eurovision τα Σκόπια, Μακεδονία”

Στο Happy Day προβλήθηκε απόσπασμα από την εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με καλεσμένο τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Στο απόσπασμα ο επιτυχημένος παρουσιαστής και ηθοποιός μιλά για το 2007 όταν παρουσίαζε μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου τη Eurovision.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο παρουσιαστές είχαν πει τα Σκόπια «Μακεδονία» προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος περιέγραψε αναλυτικά το άτυχο στιγμιότυπο: «Βλέπει και κοιτάει το μόνιτορ, φεύγει το μάτι της και βλέπει Macedonia. Είναι σαν να μας το υπαγόρευσαν, λέει καλή επιτυχία και κοιτάει τη χώρα. Είδε Macedonia και είπε αυτό. Εγώ εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα, η Μαρία το κατάλαβε αμέσως.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αντίδραση της ΕΡΤ η οποία ήταν όπως είπε άμεση: «η ΕΡΤ το κατάλαβε αμέσως και αντέδρασε αμέσως. Είχαμε ακουστικά και ακούμε, «ναι γεια σας, από τα κεντρικά της ΕΡΤ σας παίρνουμε, σας μιλάμε από το κέντρο, είπατε Μακεδονία», λέει ναι η Μαρία, ακούμε ένα «μάλιστα» και μετά παύση». Ο Φώτης Σεργουλόπουλος πρόσθεσε: «Ζητήσαμε να παραιτηθούμε αλλά δεν έγινε δεκτό από την τότε διοίκηση της EΡΤ. Δεχτήκαμε πολύ μεγάλο bullying».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR