counter

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η σπόντα για την Ιωάννα Τούνη & την Τζένη Μελιτά! "Το λες λίγο περίεργα"

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η σπόντα για την Ιωάννα Τούνη & την Τζένη Μελιτά! "Το λες λίγο περίεργα"
Φώτης Σεργουλόπουλος: Η σπόντα για την Ιωάννα Τούνη & την Τζένη Μελιτά! "Το λες λίγο περίεργα"

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μαζί με την Τζένη Μελιτά μέσα σχολίασαν την συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα Τούνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους σχολίασαν το σημείο που είπε για την δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι influencers στην δουλειά τους.

Δείτε επίσης - Ιωάννα Τούνη: "Ήθελα κορίτσι, όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος σε αγόρι, μόνο που δεν έκλαψα"

«Το Instagram είναι σαν ένα μαγαζί, το μαγαζί σου που έχεις και πρέπει να το φροντίζεις έτσι. Να ξυπνάς το πρωί, να του βάζεις τα ραφάκια του, να ανεβάσεις τα stories του, τα posts του. Έχει πολλή δουλειά. Ο αλγόριθμος δεν συγχωρεί, εάν λείπεις. Μια, δυο, τρεις… θα σε χαιρετήσει», είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά.

«Να ανοίξεις την πόρτα, να βάλεις «ανοιχτό» και έχεις από ‘κει και πέρα τους ανθρώπους που θα χτυπήσουν την πόρτα να μπουν μέσα. Είναι πάρα πολύ σκληρή δουλειά όμως», απάντησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με την Τζένη Μελιτά να του λέει: «Το λες λίγο περίεργα».

Τότε ο παρουσιαστής τόνισε: «Εγώ; Προσπαθώ να καταλάβω».

Στη συνέχεια η Τζένη Μελιτά πρόσθεσε: «Είναι μία δουλειά. Όπως η δική μας μπορεί να φαίνεται σε κάποιους πάναπλη και σε κάποιους άλλους μπορεί να είναι ότι διαβάζουμε κάθε μέρα από 15 πάκους χαρτιά».

«Εγώ δεν παραπονιέμαι για τη δουλειά μου. Μου είναι ευχάριστη, χαίρομαι πάρα πολύ που την κάνω, δεν έχω κανένα παράπονο. Να κάνουν τότε και οι influencers ένα ημερολόγιο, Πάσχα ας πούμε να… κλείνουν το μαγαζί. Υπάρχει ένα εργατικό δίκαιο, πρέπει και οι influencers να μπουν σε αυτό το παιχνίδι», συμπλήρωσε χιουμοριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR