counter

Φώτης Σεργουλόπουλος: Για ποιο λόγο αρνήθηκε να πάει στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη;

Φώτης Σεργουλόπουλος: Για ποιο λόγο αρνήθηκε να πάει στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη;
Φώτης Σεργουλόπουλος: Για ποιο λόγο αρνήθηκε να πάει στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη;

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο περιοδικό OK! και μίλησε για τα τηλεοπτικά δρώμενα, για τα σχόλια που έχουν ακουστεί για εκείνον και το παιδί που απέκτησε αλλά και για την πρόταση που απέρριψε από την εκπομπή “ΟΛΑ ΤΡΕΛΑ”.

Σου πέρασε από το µυαλό ότι αν δεν µιλούσες ανοιχτά και µε ειλικρίνεια για τον εαυτό σου θα απέφευγες κάποια άκοµψα σχόλια που ακούστηκαν όταν µαθεύτηκε ότι έγινες πατέρας;

Παρόλο που µίλησα ανοιχτά, είπα το αυτονόητο. Γιατί πρέπει να φαίνεται τόσο περίεργο όταν κάποιος λέει την αλήθεια; Εγώ πάντως δεν θεωρώ ότι είπα κάτι τόσο σοβαρό. Σιγά τα αυγά. Αν προσποιούµουν µία άλλη ζωή το πιθανότερο θα ήταν να µε κοροϊδεύουν πίσω από την πλάτη µου, κάτι που δεν θα µου άρεσε καθόλου.

Όταν ρωτήθηκες από την οµάδα του Πρωινό mou, αν θα πήγαινες στο ΟΛΑ, απάντησες αρνητικά εξηγώντας ότι έχουν να σε καλέσουν πάνω από δέκα χρόνια. Την εποµένη ο Βαγγέλης Περρής σε διέψευσε λέγοντας ότι υπήρξε πρόσκληση.

Αν µετά από δέκα χρόνια σιωπής, το µοναδικό αίτηµα που ήρθε ήταν την επόµενη µέρα της γέννησης του παιδιού µου και µάλιστα διά αντιπροσώπου, γιατί συνεργάτης της εκποµπής ΟΛΑ επικοινώνησε µε τον αρχισυντάκτη του ΦΜ Live, συγγνώµη, αλλά δεν το θεωρώ καν πρόσκληση. Έχω µάθει να µιλάω µε αφορµή τη δουλειά µου και όχι σε στιγµές που η προσωπική µου ζωή «πουλάει». ∆εν χρησιµοποιώ το παιδί µου για να δίνω συνεντεύξεις. Ακόµη και τώρα αφορµή για να βρεθούµε και να µιλήσουµε και για πιο προσωπικά θέµατα είναι η παράσταση που θα ανέβει στο Badminton.

Αν επικοινωνούσε τώρα ο ίδιος µαζί σου για να σε καλέσει, θα πήγαινες;

Οι συνεντεύξεις είναι ένα είδος συνεργασίας. ∆εν νοµίζω ότι θα συνεργαζόµουν µε έναν άνθρωπο που έχει πει όλα αυτά που ανέφερες παραπάνω.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR