counter

Φωτεινή Ψυχίδου - Δημήτρης Κοργιαλάς: Το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Έκπληξη έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρης Κοργιαλάς δεν είναι πια μαζί. Τον χωρισμό επιβεβαίωσε μάλιστα σε δηλώσεις του στο Happy Day και ο ίδιος ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Παράλληλα η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα επικοινώνησε με τη Φωτεινή Ψυχίδου, η οποία επιβεβαίωσε με τη σειρά της τον χωρισμό, ενώ ο παρουσιαστής αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη.

«Εμείς κάναμε ρεπορτάζ. Μίλησε η συνεργάτιδά μας, Παυλίνα Ντάσιου με τη Φωτεινή Ψυχίδου. Δεν έχουν παντρευτεί, ούτε έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Της είπε πως όντως έχουν περάσει κρίση. Η Φωτεινή του ζήτησε να χωρίσουν και να φύγει από το σπίτι και του έδωσε προθεσμία μέχρι τα Χριστούγεννα. Δεν αποχώρησε τα Χριστούγεννα από το σπίτι και τώρα υπάρχει αυτή η ένταση στη σχέση τους. Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερες λεπτομέρειες. Η Φωτεινή έχει ακόμη ένα παιδί, την Ιόλη, που μένει στη γιαγιά της αυτή τη στιγμή. Προφανώς είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Μακάρι το ζευγάρι να πάρει την σωστή απόφαση» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Θυμίζουμε πως η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρης Κοργιαλάς έχουν μαζί έναν γιο, τον δυόμιση ετών Θανάση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR