counter

Φωτεινή Πετρογιάννη: "Είχα ένα διατροφικό πρόβλημα, δεν έτρωγα, έχω υπάρξει 50 κιλά…"

Σε μία προσωπική εξομολόγηση πέρασε την Δευτέρα 27/11 η Φωτεινή Πετρογιάννη μέσα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με αφορμή την συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The Break» που μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για το βάρος του.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως παλαιότερα είχε αντιμετωπίσει θέματα με τα κιλά της καθώς είχε διατροφικό πρόβλημα.

Δείτε επίσης - Φωτεινή Πετρογιάννη: Ξέσπασε με αφορμή αρνητικό μήνυμα στο Instagram, "Μου είπε ότι καλώς δεν μπορείς να κάνεις παιδιά"

Όσα είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη

«Εγώ κάποτε είχα ένα διατροφικό πρόβλημα. Τώρα είμαι 64 κιλά, έχω υπάρξει 50 κιλά. Είχα θέμα διατροφικό, δεν έτρωγα. Όχι νευρική ανορεξία, ούτε έβλεπα το σώμα μου και έλεγα δεν μου αρέσει έτσι όπως είμαι. Οι φίλες μου, με πολλή αγάπη μου έλεγαν πώς είσαι έτσι, κι εγώ για να τις κοροιδέψω, φορούσα μέσα από το τζιν κολάν για να μη μου το ξαναπούν. Δεν ξέρει πώς λειτουργεί ο καθένας» ανέφερε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Μου δημιούργησε ένα άγχος αυτό, ότι κάτι έχω και πρέπει να το διορθώσω άμεσα με κάποιο τρόπο, γιατί έχει αρχίσει ο κόσμος και μου λέει πράγματα. Το διόρθωσα ξεκινώντας να τρώω. Ο ψυχολόγος μου χτύπησε το καμπανάκι. Έτσι έφτιαξα τη διατροφή μου» πρόσθεσε η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR