counter

Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου: Κράτησε την Ολυμπιακή Φλόγα ξανά μετά από 14 χρόνια

Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου: Κράτησε την Ολυμπιακή Φλόγα ξανά μετά από 14 χρόνια
Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου: Κράτησε την Ολυμπιακή Φλόγα ξανά μετά από 14 χρόνια

Πριν από δεκατέσσερα χρόνια, η μικρή Φωτεινή καθήλωσε το κοινό στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο, σβήνοντας την Ολυμπιακή Φλόγα μπροστά σε χιλιάδες θεατές στην Τελετή Λήξης των Αγώνων.

Ήταν η στιγμή που συγκίνησε τους πάντες, όταν με το έντονο βλέμμα της και με τη σοβαρότητα ενήλικα έστειλε το δικό της μήνυμα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η μικρή ήταν ένα από τα παιδιά, που μεγάλωσαν υπό την φροντίδα των Παιδικών Χωριών SOS.

Έτσι λοιπόν μετά από 14 χρόνια η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου κράτησε ξανά την Ολυμπιακή Φλόγα, ως λαμπαδηδρόμος για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018.

Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο στα προσωπικά της social media και σχολίασε χαρακτηριστικά:

 «Μετά από 14 χρόνια, είχα την τιμή να κρατήσω την Ολυμπιακή Φλόγα ξανά. Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για μένα λόγω του συμβολισμού της. Τότε ως ένα 10χρονο παιδί μου είπαν να σβήσω τη φλόγα που σημάδεψε το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Χθες έπρεπε να κάνω κάτι διαφορετικό. Να μεταλαμπαδεύσω το φως. Νομίζω ότι αυτός ο ρόλος μου ταιριάζει καλύτερα. Εξάλλου, το όνομά μου σημαίνει Φως! Σας ευχαριστώ και πάλι!»

Δείτε φωτογραφίες:


η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλουη Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR