counter

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Ερωτευμένη η πρωταγωνίστρια της σειράς “Μαύρο Ρόδο”- Αυτός είναι ο σύντροφός της (Φωτογραφίες)

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Ερωτευμένη η πρωταγωνίστρια της σειράς “Μαύρο Ρόδο”- Αυτός είναι ο σύντροφός της (Φωτογραφίες)
Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Ερωτευμένη η πρωταγωνίστρια της σειράς “Μαύρο Ρόδο”- Αυτός είναι ο σύντροφός της (Φωτογραφίες)

Τη φετινή σεζόν η Φωτεινή Παπαθεοδώρου πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του Mega “Μαύρο Ρόδο”, όπου υποδύεται μια νεαρή μοναχή και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η ταλαντούχα ηθοποιός κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς επιθυμεί να προβάλει μόνο τα επαγγελματικά της βήματα.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Φωτεινής Παπαθεοδώρου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “RealLife” και της Νίκης Κώτσου, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου εδώ και περίπου οκτώ χρόνια είναι ερωτευμένη με τον Σέρβο παραγωγό και σκηνοθέτη Αλεξάντερ Νίκολιτς. Οι δύο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι αχώριστοι.

Μοιράζονται το ίδιο πάθος για την τέχνη, ενώ ο Άλεξ την έχει μυήσει και στην σκηνοθεσία. Συγκατοικούν στην Αθήνα, ενώ επισκέπτονται πολύ συχνά στο Βελιγράδι, τη γενέτειρα του. Αγαπημένος τους προορισμός είναι φυσικά το Λονδίνο, όπου γνωρίστηκαν, και ειδικά του σκηνοθέτη, αφού μεγάλωσε, πήγε σχολείο και σπούδασε γραφιστική.

Ποιος είναι ο Αλεξάντερ Νίκολιτς

Ο Αλεξάντερ Νίκολιτς γεννήθηκε στο Βελιγράδι το 1979. Με το ξέσπασμα του πολέμου στην Γιουγκοσλαβία το 1991, οικογένειά του κατέφυγε στο Λονδίνο. Στη συνέχεια εργάστηκε στο post production για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και επιμελήθηκε πολλά ντοκιμαντέρ.

Παράλληλα, ασχολήθηκε με την σκηνοθεσία και το σενάριο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πέντε ταινίες Μικρού μήκους, οι οποίες προβλήθηκαν σε διεθνή φεστιβάλ. Το 2009 ο Νίκολιτς Ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής και άρχισε να εργάζεται για το ντοκιμαντέρ  που αφορούν εγκλήματα πολέμου και γενοκτονίες.

Λίγα λόγια για την Φωτεινή Παπαθεοδώρου

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου αποφοίτησε το 2014 από το Πανεπιστήμιο του Εξετερ της Βρετανίας. Δεν έχει εμφανιστεί ξανά στην ελληνική τηλεόραση, έχει όμως στο ενεργητικό της μια συμμετοχή στην ταινία της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Επίσης είχε συμμετέχει σε ένα επεισόδιο της ξένης σειράς «Chance Encounters» το 2019, στη μικρού μήκους ταινία «In Brighton», ενώ έχει εργαστεί στο εξωτερικό ως παραγωγός κι έχει σκηνοθετήσει την μικρού μήκους ταινία «Locked-in». Σπούδασε στην Αγγλία, αγγλική λογοτεχνία σε προπτυχιακό επίπεδο και κλασική φιλολογία σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR