counter

Φωτεινή Δάρρα για Ανδρέα Μικρούτσικο: “Είδατε ένα μονταρισμένο υλικό. Δεν με σεβάστηκε”

Φωτεινή Δάρρα για Ανδρέα Μικρούτσικο: “Είδατε ένα μονταρισμένο υλικό. Δεν με σεβάστηκε”
Φωτεινή Δάρρα για Ανδρέα Μικρούτσικο: “Είδατε ένα μονταρισμένο υλικό. Δεν με σεβάστηκε”

Καλεσμένοι στην εκπομπή  της Ελένης Τσολάκη “Open Weekend” βρέθηκαν σήμερα Κυριακή 8 Ιανουαρίου η Φωτεινή Δάρρα και ο Πάνος Τριανταφύλλου.

Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, απάντησε στα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τα πλάνα από τον τελικό του “J2US” με την αντίδρασή της στην ανακοίνωση του νικητή. Δείτε ΕΔΩ!   

Όσα είπε η Φωτεινή Δάρρα

«Είδατε ένα μονταρισμένο υλικό. Αν κανείς μπει στο προφίλ μου θα δει ολόκληρο το βίντεο. Δεν θέλω να δώσω έκταση στον αμειβόμενο τηλεοπτικό χρόνο του κυρίου Μικρούτσικου ή του καθενός που μπορεί να αμείβεται για να κάνει αυτή τη δουλειά. Σέβομαι κάθε άνθρωπο, κάθε δημοσιογράφο, σέβομαι τη γνώμη του, παρόλο που ο ίδιος δεν με σεβάστηκε, εγώ συνεχίζω κι εξακολουθώ να τον σέβομαι.

Δεν θέλω, λοιπόν, να δώσω έκταση σε όλο αυτό. Ήταν ένα μονταρισμένο υλικό. Η πρώτη λογική αντίδραση είναι να αγκαλιάσεις το ταίρι σου. Φίλησα πρώτα τον Πάνο, μετά τον Νίκο Κοκλώνη και μετά τον Λευτέρη, κάτι που δεν προβλήθηκε ποτέ. Δεν προβλήθηκε η εικόνα που συγχαίρω τον Λευτέρη. Χάρηκα πάρα πολύ που το πήραν τα παιδιά. Φυσικά και ήθελα να το πάρει το ταίρι μου», είπε η Φωτεινή Δάρρα.

Για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, η Φωτεινή Δάρρα ανέφερε: «Κάνει δηλώσεις σχεδόν κάθε μέρα. Τι να πω; Ο καθένας έχει τη δική του στάση απέναντι στη δημοσιότητα, απέναντι στον τρόπο που θέλει να δείχνει τον εαυτό του και να πλασάρεται ως καλλιτέχνης, ως περσόνα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από 6:40’.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR