counter

Φωτεινή Αθερίδου: Η εξομολόγηση για την ψυχοθεραπεία, ο έρωτας με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και ο γιος

Φωτεινή Αθερίδου: Η εξομολόγηση για την ψυχοθεραπεία, ο έρωτας με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και ο γιος
Φωτεινή Αθερίδου: Η εξομολόγηση για την ψυχοθεραπεία, ο έρωτας με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και ο γιος

Λίγο πριν χορέψει τον πιο όμορφο... χορό της ζωής της, εκείνο του Ησαΐα βρίσκεται η Φωτεινή Αθερίδου. Εχθές (6/9) παντρεύτηκε με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και βάφτισαν τον γιο τους. Φυσικά, αναζητήσεις για την ηλικία, το παιδί της, τις σειρές που την έχουμε δει αλλά και τους διάσημους γονείς της, είναι εξαιρετικά συχνές και εμείς συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο όσα πρέπει να ξέρετε για εκείνη.

Φωτεινή Αθερίδου: Η ηλικία και το βιογραφικό της

  • Η Φωτεινή Αθερίδου είναι η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα
  • Η Φωτεινή σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν.
  • Έχει πολλές συμμετοχές στο θέατρο και στην τηλεόραση έκανε τεράστια επιτυχία με την συμμετοχή της στην «Μουρμούρα», όπου μαζί με τον Κωνσταντίνο Πλεμμένο αποτέλεσαν ένα από τα ζευγάρια της αγαπημένης σειράς. 

 

  • Η ίδια, έχει γυρίσει ορισμένα βίντεο στο Youtube με κάποια τραγούδια στα οποία συμμετέχει έχοντας στο πλευρό της τον Μίνωα Θεοχάρη και τον Γιάννη Νιάρρο, και όλοι μαζί τραγουδούν κομμάτια πολύ ιδιαίτερα.

Φωτεινή Αθερίδου: Ο έρωτας με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα

H Φωτεινή Αθερίδου γνώρισε τον Κωνσταντίνο Μαγκλαρά στις πρόβες της παράστασης «Το έπος… της Μαλάμως», που σκηνοθέτησε η μητέρα της και στην οποία συμμετείχε εκείνος. Ο καρπός του έρωτά τους, είναι ο γιος τους, ο οποίος και φυσικά είναι η μεγάλη αδυναμία και των δύο.

«Το μωρό ήταν κάτι που προέκυψε. Απλώς επειδή με τον Κώστα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Ήταν πραγματικά ο μόνος άνθρωπος που σε αυτή την ηλικία που είμαι και σε αυτή τη φάση αν το κρατούσα θα ήταν επειδή ήταν του Κώστα.Ήθελα να γίνω μητέρα έτσι και αλλιώς. Απλά δεν ήθελα τώρα. Αφού προέκυψε, το κράτησα. Είχαμε τρελές εναλλαγές. Θα το ρίξουμε, δεν θα το ρίξουμε. Μετά το πρώτο τρίμηνο, όλα τακτοποιήθηκαν. Ήταν σοκ όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος.

Η εγκυμοσύνη ήταν ζεν. Ευτυχία μόνο. Μετά τη γέννα άρχισαν οι κρίσεις πανικού. Χρειάζεται μια ψυχολογική υποστήριξη αυτή η φάση. Δεν ήμουν από τις μαμάδες που είδα το παιδί και ενθουσιάστηκα. Είπα το συμπαθώ, αλλά δεν το λατρεύω ακόμα. Τώρα που το ξέρω, το αγαπάω.»

Φωτεινή Αθερίδου: Η εξομολόγηση για την ψυχοθεραπεία

«Δεν έκανα ψυχοθεραπεία για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Πήγα για τα απλά μετεφηβικά θέματα και μέσα από αυτό ανακάλυψα διάφορα πράγματα για τον εαυτό μου. Πήγα στα 23. Δεν μπορούσα να παραδεχτώ ότι ζηλεύω. Και στα ερωτικά και στα πάντα. Δεν έλεγα ποτέ τη λέξη ζηλεύω», ανέφερε η Φωτεινή.

Φωτεινή Αθερίδου: Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον γιό της

Ο Θοδωρής, είναι όλη της η ζωή και μαζί με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Το Instagram της εξάλλου, είναι γεμάτο από φωτογραφίες με τους άντρες της ζωής της: Τον πατέρα της, τον σύζυγο και τον γιο της! 

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR