counter

Φωτεινή Αθερίδου: Αυτή είναι η μητέρα της και πρώην σύζυγος του Θοδωρή Αθερίδη

Φωτεινή Αθερίδου: Αυτή είναι η μητέρα της και πρώην σύζυγος του Θοδωρή Αθερίδη
Φωτεινή Αθερίδου: Αυτή είναι η μητέρα της και πρώην σύζυγος του Θοδωρή Αθερίδη

Μεγάλη αδυναμία έχει στην μητέρα και τον πατέρα της, Θοδωρή Αθερίδη, η Φωτεινή Αθερίδου. Ο ίδιος και η πρώην σύζυγό του, παραμένουν ενωμέενοι γονείς και έχουν πάντα σαν προτεραιότητά τους την κόρη τους. Μάλιστα η μητέρα της Φωτεινής, είναι μια σπουδαία συγγραφέας και σκηνοθέτης. Εσείς την γνωρίζετε;

Φωτεινή Αθερίδου: Αυτή είναι η μητέρα της, Ελένη Γκασούκα

Ο λόγος για την Ελένη Γκασούκα, χάρη στην οποία η Φωτεινή Αθερίδου γνώρισε και τον πατέρα του παιδιού της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, αφού η πρώτη τους επαφή έγινε όταν ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε σε έργο που ανέβαζε η μητέρα της. Η Φωτεινή μάλιστα σαν παιδί, έκρυβε καλά ότι οι γονείς της ήταν δημοφιλείς, και είχε αναφέρει σχετικά:

Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Ελένη Γκασούκα

“Στο σχολείο έλεγα ότι ο μπαμπάς μου είναι υδραυλικός. Αυτό το είχα πάρει από τη μαμά μου γιατί ήθελε να μην ψωνιστώ όταν ο μπαμπάς μου έγινε γνωστός. Κάπως μου είχε περάσει ότι δεν είναι ωραίο να το λέμε. Μετά ένιωθα ότι δεν έπρεπε να το λέμε πουθενά. Έλεγα είναι συνωνυμία”, είπε η νεαρή ηθοποιός. 

Διαβάστε επίσης: Θοδωρής Αθερίδης: “Με την πρώην σύζυγό μου δεν έχουμε πάρει διαζύγιο”- Η εξομολόγηση για την κόρη και τον εγγονό του

Η Φωτεινή Αθερίδου με την μητέρα και τον πατέρα της

Φυσικά, είναι πολύ δεμένη με τους γονείς της και ο πατέρας της είναι η μεγάλη της αδυναμία, όπως συνήθως συμβαίνει με τα κορίτσια. Ωστόσο, μοιάζει και στην μητέρα της, Ελένη Γκασούκα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR