counter

Φώφη Γεννηματά: “Ραγίζει” καρδιές ο γιος της, Γιώργος- “Ένα μήνα πριν φύγει από την ζωή…”

Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό μίλησε όλη η οικογένεια της Φώφης Γεννηματά, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η εξομολόγηση του γιου της πολιτικού, Γιώργου, “ράγισε” καρδιές.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Φώφη Γεννηματά: Συγκινημένοι ο σύζυγος και τα παιδιά της στο ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη της (φωτογραφίες)

Όσα είπε ο Γιώργος Γεννηματάς

«Πιστεύω πως σε κάθε ελληνικό σπίτι είναι γνωστό πως ο πατέρας με την κόρη και η μάνα με τον γιο, έτσι και στο δικό μας σπίτι. Ήμουν ο μόνος γιος στην οικογένεια, με λάτρευε αρκετά. Αυτό είχε διάφορα πράγματα μαζί. Είχε και τα καλά του και τα κακά του γιατί η μάνα η Ελληνίδα θέλει τον γιο της να τον πλάσει τέλειο γιατί τον λατρεύει πολύ. Ήταν εκείνη πεισματάρα και έχει μεταφέρει σε όλη την οικογένεια το πείσμα. Ο ένας χρόνος που λείπει από κοντά μας είναι μια περιπέτεια που πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλοι.

Κατάφερε μας έζησε και την ζήσαμε, μας έμαθε και πως να αντιμετωπίσουμε το πένθος, όντας και η ίδια ένας άνθρωπος που σε νεαρή ηλικία έχασε και τους δύο της γονείς με μικρή διαφορά, έξι μήνες ο ένας από τον άλλον. Μας δίδαξε. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια συζήτηση που είχαμε αργά το βράδυ τον Σεπτέμβρη. Ένα μήνα πριν φύγει από την ζωή, ήρθε να δούμε μία ταινία μαζί και μου δίδασκε πως πρέπει να αντιμετωπίσω μία τόσο οδυνηρή κατάσταση. Η μητέρα μου είπε ότι πρέπει να θυμάμαι ότι η ζωή είναι όμορφη και να την ζω, σαν να με προετοίμαζε. Μέχρι τελευταία στιγμή νόμιζε θα τα καταφέρει. Ήμουν τυχερός που κάναμε αυτή τη συζήτηση.

Η μητέρα μου άφησε ένα τόσο δυνατό χαμόγελο που το κρατάς σε όλη σου τη ζωή σαν φυλακτό. Όποτε θυμάμαι την μητέρα χαμογελάω κι εγώ, σαν να την βλέπω μπροστά μου. Από την μητέρα μου αν θυμάμαι ένα πράγμα είναι το “Σ’ αγαπώ” και το χαμόγελο που το συνοδεύει», είπε ο Γιώργος Γεννηματάς.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR