counter

Φτυστή η Reese Witherspoon η πανέμορφη 14χρονη κόρη της!

Φτυστή η Reese Witherspoon η πανέμορφη 14χρονη κόρη της!
Φτυστή η Reese Witherspoon η πανέμορφη 14χρονη κόρη της!

Reese Witherspoon

Αν νομίζετε ότι η νεαρή ξανθιά καλλονή είναι η δίδυμη αδερφή της χολιγουντιανής σταρ Reese Witherspoon πλανάστε πλάνην οικτρά! Η Ava Phillipe είναι η κόρη της ηθοποιού και η ομοιότητα που έχει με τη μαμά της πραγματικά εντυπωσιάζει. Είναι σαν κλώνοι!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μαμά και κόρη σε μια οικογενειακή βόλτα. Αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις όμως ήταν η καταπληκτική ομοιότητα της Reese Witherspoon  και της κόρης της η οποία μεγάλωσε και είναι στην εφηβεία.  Η 14χρονη πανέμορφη Ava, έχει πάρει όλα τα χαρακτηριστικά της διάσημης ηθοποιού, το σχήμα των χειλιών, τη μύτη, την έκφραση ακόμη και η χωρίστρα στα μαλλιά τους είναι τρομακτικά ίδια.

Η Ava Phillipe Που είναι η κόρη του Ryan Phillipe θα λέγαμε δεν έχει πάρει κανένα χαρακτηριστικό από τον διάσημο μπαμπά της. Ντυμένη με casual ρούχα που αρμόζουν για την  ηλικία της φορούσε γυαλιά ηλίου παρόμοια με της Reese Witherspoon, και περπατούσε με αέρα σταρ. Κρατώντας το αδερφάκι της με απίστευτη άνεση έκανε τη βόλτα της και έδειχνε απόλυτα εξοικειωμένη με τα φωτογραφικό φακό των παπαράτσι. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR