counter

Φράνσις Αντετοκούνμπο: Η σχέση με τα αδέλφια του και τα παιδικά χρόνια μακριά από την οικογένεια

Φράνσις Αντετοκούνμπο: Η σχέση με τα αδέλφια του και τα παιδικά χρόνια μακριά από την οικογένεια
Φράνσις Αντετοκούνμπο: Η σχέση με τα αδέλφια του και τα παιδικά χρόνια μακριά από την οικογένεια

Στην κάμερα της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάνου έδωσε μια σπάνια συνέντευξη ο Φράνσις Αντετοκούνμπο.

Ο Φράνσις Αντετοκούνμπο είναι ο μεγαλύτερος από τα πέντε αδέρφια της οικογένειας και είναι ο μοναδικός που δεν έχει ασχοληθεί με το μπάσκετ.

Δείτε επίσης! Γιάννης Αντετοκούνμπo: Άνοιξε ελληνική ταβέρνα στο Μιλγουόκι! Πόσο κοστίζει η χωριάτικη σαλάτα

Όσα είπε η Φράνσις Αντετοκούνμπο

«Όταν ήμουν μικρός ζούσα με τους παππούδες μου, Κάθε φορά που έπρεπε να πάρω μια δύσκολη απόφαση τραγουδούσε και ο παππούς μου μού έλεγε ότι έχω ωραία φωνή και ότι μπορώ να ασχοληθώ με τη μουσική. Η μουσική σχετίζεται με την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς. Τα αδέρφια μου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν όλα στην Ελλάδα.

Είναι περισσότερο Έλληνας. Εγώ ερχόμενος εδώ, προσπάθησα να ενώσω την καταγωγή των γονιών μου με τη δική μου κουλτούρα ώστε να μάθουν και να καταλάβουν και τα αδέρφια μου. Αυτό που με συγκίνησε περισσότερο στην ταινία για την ιστορία της οικογένειάς μου, είναι ο αγώνας πίσω από αυτό, πίσω από όλα αυτά.

Μπορείς να δεις ότι κι εσύ, σαν άνθρωπος, όταν προσπαθείς να τα βγάλεις πέρα, όταν θες να ζήσεις τη ζωή σου όπως θέλεις, υπάρχουν πολλές αντιξοότητες, συναντάς πολλά προβλήματα. Αυτό που με συγκίνησε πιο πολύ, είναι εγώ που έμεινα πίσω, γιατί δεν υπάρχει η αγάπη των γονιών σου. Δεν υπάρχει το δέσιμο που δημιουργείς όταν μένεις με τους γονείς και τα αδέρφια σου.

Αυτό το στοιχείο της ιστορίας με συγκινεί περισσότερο γιατί εγώ έμεινα πίσω. Με τους παππούδες μου ήταν σαν να ζω με τους γονείς μου. Με μεγάλωσαν σαν δικό τους παιδί και με δίδαξαν να είμαι ταπεινός. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όσον αφορά στους γονείς μου, που ήταν στην Ελλάδα, τους τηλεφωνούσα συχνά κι έτσι επικοινωνούσαμε.

Την πρώτη φορά που ήρθα στην Ελλάδα, η οικογένειά μου ήταν στην Αμερική, οπότε δε μπορούσα να τους συναντήσω. Είχα συναντήσει μόνο τον Θανάση. Πήγα στην Ισπανία να συναντήσω τον Θανάση και μετά επέστρεψα στη Νιγηρία. Τη δεύτερη φορά που ήρθα τους συνάντησα όλους», είπε ο Φράνσις Αντετοκούνμπο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR