counter

Φορώντας μαγιό μετράει αντίστροφα για το καλοκαίρι! Το Μάρτιο ξεκινάει βουτιές

Φορώντας μαγιό μετράει αντίστροφα για το καλοκαίρι! Το Μάρτιο ξεκινάει βουτιές
Φορώντας μαγιό μετράει αντίστροφα για το καλοκαίρι! Το Μάρτιο ξεκινάει βουτιές

Έχει καταφέρει να κάνει πράξη αυτό που θα ήθελαν οι περισσότεροι που ζουν στις πόλεις και έχουν κουραστεί από τους γρήγορους ρυθμούς και το γκρίζο που τους περιβάλλει. Ο λόγος για την Ελίνα Καντζά που είναι λάτρης της θάλασσας και του καθαρού καταγάλανου ουρανού μας και τα τελευταία χρόνια ζει μακριά από την ένταση της Αθήνας. Το πρώην μοντέλο μετακόμισε μόνιμα στον αγαπημένο της προορισμό διακοπών που δεν είναι άλλος από τη Μύκονο. Ξεκινάει τα μπάνια νωρίς και συγκεκριμένα την άνοιξη.

Η Ελίνα Καντζά έχει φτιάξει τη ζωή της στο νησί των Ανέμων τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Διατηρεί κατάστημα με κοσμήματα σε κεντρικό σημείο του νησιού με το οποίο ασχολείται τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Τις υπόλοιπες απολαμβάνει όμορφες στιγμές τον αγαπημένο της dj Ras ο οποίος παίζει μουσική στα μαγαζιά του νησιού και οι δυο τους συνδυάζουν τη δουλειά με την ξενοιασιά και την καλοπέραση.

Δεν κρατιέται και γι' αυτό ανεβάζει φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές!

Ο έρωτας του ζευγαριού καλά κρατεί καθώς οι δυο τους έχουν βρει το συστατικό εκείνο που διατηρεί τη σχέση τους ζωντανή και ενδιαφέρουσα. Η Ελίνα Καντζά είναι παιδί του καλοκαιριού και συχνά πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές νοσταλγώντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Μια τέτοια φωτογραφία ανήρτησε και στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter γράφοντας: “ 90 days left…start the countdown!!!”

Μετράει αντίστροφα για την αγαπημένη της εποχή!

Η Ελίνα Καντζά ζει μόνο για τη στιγμή που το καλοκαίρι θα κάνει την εμφάνιση του και ο ήλιος θα λούσει τις πανέμορφες θάλασσες της χώρας μας. Μετράει αντίστροφα και σύμφωνα με τους υπολογισμούς της μόλις 90 μέρες μας χωρίζουν για την ομορφότερη εποχή του χρόνου. Τα μπάνια της ξεκινούν το Μάρτιο και η ίίδια δεν κρατιέται αφού το νησί γεμίζει κόσμο και αποκτά ζωή, κάτι που της δίνει ενέργεια και χαρά. 

Τα πρωινά απολαμβάνει τη θάλασσα και αφήνει τους λουόμενους με το στόμα ανοιχτό, καθώς το κορμί της διατηρείται σε άψογη φόρμα, ενώ το βράδυ διασκεδάζει με τη μουσική του αγαπημένου τησ DJ Ras και χορεύει μέχρι το πρωί!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR