counter

Φόρεσε νυφικό ξανά η πρώην σύζυγος του Στέφανου Κορκολή

Φόρεσε νυφικό ξανά η πρώην σύζυγος του Στέφανου Κορκολή
Φόρεσε νυφικό ξανά η πρώην σύζυγος του Στέφανου Κορκολή

Από τη Φανή Αγγελίδου

Ο όμορφη Θεσσαλονικιά, Βικτώρια Καϊμακτζόγλου, μετά τον χωρισμό της με τον Στέφανο Κορκολή φόρεσε και πάλι νυφικό, ακριβώς 13 χρόνια μετά!

Μάλιστα, πολύ καλά διαβάσατε! Μπορεί να έχουμε να την δούμε πολύ καιρό, καθώς έχει αποτραβηχτεί από τα media, μετά το διαζύγιο της, από τον Στέφανο Κορκολή, ωστόσο, η Βικτώρια Καϊμακτζόγλου δεν σταμάτησε να ασχολείται με αυτό που τόσο αγαπά και δεν είναι άλλο από το modeling.

Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουνίου 2015, η Βικτώρια Καϊμακτζόγλου, εμφανίσθηκε με νυφικό, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η σχολή Cristi,  όπου έχει αποφοιτήσει και η ίδια και τράβηξε όλα τα βλέμματα. Η αλήθεια είναι ότι, έχουν αλλάξει πολλά, όπως το χρώμα των μαλλιών της, από τότε που έβαλε νυφικό για πρώτη φορά η Βικτώρια Καϊμακτζόγλου και εννοούμε, τον γάμο της με τον Στέφανο Κορκολή που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουνίου του 2002 και κράτησε μέχρι το καλοκαίρι του 2007.

Τυχαίο; Την ίδια ημερομηνία (10 Ιουνίου) που παντρεύτηκε με τον Στέφανο Κορκολή, πριν 13 χρόνια, την ίδια μα ακριβώς την ίδια ημερομηνία, φόρεσε και πάλι νυφικό με τη διαφορά ότι, δεν το φόρεσε στην εκκλησία αλλά στην πασαρέλα! Τι σου είναι η ζωή;!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR