counter

Φόρεσαν το ίδιο παλτό σαν διδυμάκια, πήγαν στην ίδια εκδήλωση και πόζαραν μαζί!

Φόρεσαν το ίδιο παλτό σαν διδυμάκια, πήγαν στην ίδια εκδήλωση και πόζαραν μαζί!
Φόρεσαν το ίδιο παλτό σαν διδυμάκια, πήγαν στην ίδια εκδήλωση και πόζαραν μαζί!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Τίμων ο Αθηναίος" που πραγματοποιήθηκε στο Σύγχρονο Θέατρο το βράδυ της Τρίτης 21 Ιανουαρίου. Στην παράσταση πρωταγωνιστεί ο καλός τους φίλος και συνεργάτης στο Dancing with the Stars, Άλεξ Κάβδας.

Τα δύο κορίτσια, έδωσαν το "παρών" στην πρεμιέρα, αλλά όπως φαίνεται δεν μίλησαν στο τηλέφωνο λίγο πριν συναντηθούν. Αποτέλεσμα; Να κάνουν εμφάνιση με το ίδιο ακριβώς παλτό! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαίρη Συνατσάκη επέλεξαν ένα χοντρό γκρι παλτό για την έξοδό τους. Μόλις έφτασαν στο θέατρο, διαπίστωσαν την κοινή τους επιλογή ρούχου, κι επέλεξαν να διακωμωδήσουν την κατάσταση. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαίρη Συνατσάκη φωτογραφήθηκαν αγκαλιά και μάλιστα φορώντας το ίδιο γκρι παλτό. Τα δύο κορίτσια του Dancing with the Stars, πόζαραν στο φακό παρέα με άλλους συμμετέχοντες του show, όπως η Κλέλια Πανταζή.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαίρη Συνατσάκη απέδειξαν έμπρακτα πόσο ακομπλεξάριστες είναι, αφού ενώ φόρεσαν το ίδιο ρούχο και μάλιστα σε επίσημη πρεμιέρα, πόζαραν αγκαλιά στο φακό και διασκέδασαν το γεγονός!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR