counter

Φόρεσαν κάτι απλό και βγήκαν! Στιλιστικές επιλογές... στα άκρα!

Φόρεσαν κάτι απλό και βγήκαν! Στιλιστικές επιλογές... στα άκρα!
Φόρεσαν κάτι απλό και βγήκαν! Στιλιστικές επιλογές... στα άκρα!

Από την Τζοβάνα Τσιαλιαμάνη

Οι τέσσερις τραγουδιστές που θα δείτε έχουν αποδείξει ότι λατρεύουν να προκαλούν στιλιστικά, δοκιμάζοντας πρώτοι εκκεντρικές τάσεις, που δύσκολα ένας "κοινός θνητός" τολμά!

Η Τάμτα, η Κατερίνα Στικούδη, η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Μαζωνάκης πρωτοπορούν στο στιλ και τελευταία τους είδαμε να..."περπατάνε" τη τελευταία λέξη της μόδας¨...

Η Τάμτα είναι η τραγουδίστρια που ότι κι αν φορέσει γίνεται μόδα. Μπορεί να υποστηρίξει καθετί και έχει υιοθετήσει πολλά στιλ σε μαλλιά αλλά και στο ντύσιμο της. Τολμά απίστευτους συνδυασμούς, όπως στη συγκεκριμένη φωτογραφία που επέλεξε μέσα στο καλοκαίρι να φορέσει κάλτσα με μποτάκι και να πάει στα μπουζούκια!

Η Κατερίνα Στικούδη ενώ ξεκίνησε με πολύ θηλυκές εμφανίσεις, τελευταία προτιμά το urban look, με sexy πινελιές! Δεν είναι σίγουρο πόσο αισθητικά άρτιο είναι το λεοπάρ ψηλοτάκουνο παπούτσι με το ασημί φουστάκι και το αθλητικό καπέλο και για αυτό αν δεν είστε η Στικούδη, καλύτερα μην το τολμήσετε!

Η Ελένη Φουρέιρα είναι πλέον fashion icon! Πάντα στη μόδα και με εξαιρετικό στιλ μπορεί να φορά ότι θέλει αφού ο σωματότυπός της είναι σύμμαχος. Το παπούτσι που επέλεξε να φορέσει σε πρόσφατη έξοδο της με τον σύντροφό της Δημήτρη Πελέκη, λεοπάρ πλατφόρμα με ψάθινο πάτο τράβηξε όλα τα βλέμματα! Είναι μόδα στην Αμερική και για να δούμε αν θα έρθει και στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης δικαίως έχει τον τίτλο του πιο εκκεντρικού τραγουδιστή κυρίως πάνω στη σκηνή. Είναι απλά ο Μαζωνάκης και μπορεί να τολμήσει  τα πάντα. Για αυτό και το παπούτσι με στρας που φόρεσε στην συναυλία του στην Μύκονο σχολιάστηκε, αλλά δεν σόκαρε γιατί  πάντα κάτι πρωτότυπο περιμένουμε από εκείνον!

Εσείς θα τα φορούσατε; Δείτε τα!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR