counter

Φορά τακούνια ακόμη και στην παραλία για να ισορροπήσει το... βάρος!

Φορά τακούνια ακόμη και στην παραλία για να ισορροπήσει το... βάρος!
Φορά τακούνια ακόμη και στην παραλία για να ισορροπήσει το... βάρος!

Δεν αποχωρίζεται τα 12ποντα της ούτε στην παραλία, ούτε κατά τη διάρκεια που επιδίδεται σε σπορ με κίνδυνο να πέσει και να τσακιστεί. Ο λόγος για την Courtney Stodden που προκαλεί κάθε φορά που εμφανίζεται καθώς δεν παύει να αποκαλύπτει τον εσωτερικό της κόσμο που όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες πρέπει να είναι βαρύτερος από το συνολικό της βάρος.

Το μπούστο της Courtney Stodden είναι τόσο πληθωρικό και δυσανάλογο με το μικροσκοπικό κορμάκι της που πραγματικά η celebrity φοράει τακούνια για να ισορροπεί. Βέβαια αγγίζει την υπερβολή αφού πήγε στην παραλία με το νέο της σύντροφο και δε δίστασε να βάλει τα τακούνια στην άμμο και να απολύσει τα παιχνίδια στην παραλία.

Η 19χρονη προκλητική celebrity φορούσε ένα ανύπαρκτο μαγιό αφού ούτε brazilian το λες, ούτε παρτό. Είναι ξεκάθαρα ένα μαγιό – στρινγκ που τα τακούνια και το άκρως πληθωρικό της μπούστο το κάνουν ιδιαίτερα προκλητικό.

Η Courtney Stodden δοκίμασε να παίξει μπάσκετ ακολουθώντας τις συμβουλές τους συντρόφου της ο οποίος είχε πάρει την κατάλληλη θέση και στάση για να την μάθει να “σουτάρει”. Με το πληθωρικό μπούστο και τα τακούνια προσπαθούσε να ισορροπήσει το βάρος της ενώ χάρισε αυθόρμητες πόζες στο φωτογραφικό φακό που την απαθανάτισε

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR