counter

Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο "αντίο" στον Σάκη Μπουλά

Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο "αντίο" στον Σάκη Μπουλά
Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο "αντίο" στον Σάκη Μπουλά

Σε βαρύ κλίμα, είπαν σήμερα φίλοι και συγγενείς το τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής, 21 Φεβρουαρίου, χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Συντετριμμένοι από την απώλεια του Σάκη Μπουλά οι κοντινοί  φίλοι και η οικογένεια του βρέθηκαν στο κοιμητήριο Μελισσίων λίγο πριν τις 11 το πρωί για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο καλλιτέχνη. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, μετά από επιθυμία της οικογένειας. Στο κοιμητήριο μεταξύ άλλων βρέθηκαν ο αδερφικός του φίλος Γιάννης Ζουγανέλης, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, η Ελένη Ράντου, o Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Αντώνης Ρέμος, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Πέτρος Φιλιππίδης, o Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Μπάμπης Στόκας, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και πολλοί άλλοι.

Τραγική φιγούρα, η σύντροφός του Αλεξάνδρα Ούστα που στάθηκε στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της πολύμηνης μάχη του με την ασθένεια. Συντετριμμένοι ήταν και οι δύο κολλητοί του από το "50 – 50" Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης.

Η οικογένειά του ευχαρίστησε θερμά όλο τον κόσμο για την αγάπη, το ενδιαφέρον και τη στήριξη και παρακάλεσε όλους όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του να καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ". 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR