counter

Φιλοθέη Βαρδή: Αναρτήσεις αγανάκτησης πριν και μετά την "έξωσή" της από την έπαυλη της Παιανίας

Φιλοθέη Βαρδή: Αναρτήσεις αγανάκτησης πριν και μετά την "έξωσή" της από την έπαυλη της Παιανίας
Φιλοθέη Βαρδή: Αναρτήσεις αγανάκτησης πριν και μετά την "έξωσή" της από την έπαυλη της Παιανίας

Βαρδής Φιλοθέη

Το χρονικό της «έξωσης» της από την έπαυλη της Παιανίας, κατέγραφε, τους τελευταίους μήνες στη σελίδα της στο διαδίκτυο, η χήρα του Αντώνη Βαρδή, με την εφημερίδα “Espresso” να παρουσιάζει τις εξελίξεις. Η Φιλοθέη Μωβ που εκδιώχτηκε από το σπίτι όπου ζούσε επί 15 χρόνια με το σύζυγό της (ακόμα και μετά το θάνατο του), αναρτούσε στο Facebook μηνύματα γεμάτα νόημα.

«Κανένας άνθρωπος δε μπορεί να φορά για πολύ καιρό ένα πρόσωπο για τον εαυτό του και ένα διαφορετικό για τον πολύ κόσμο, χωρίς να μπερδευτεί τελικά για το ποιο από τα δυο είναι το αληθινό», έγραφε στις 27 Φεβρουαρίου, σχεδόν 10 ημέρες μετά την κατάθεση μήνυσης και ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του Γιάννη και της Καλλιστώς Βαρδή, ενώ στις 6 Μαρτίου θέλοντας να ευχαριστήσει από καρδιάς τους ανθρώπους που τη φιλοξενούσαν στο σπίτι τους, αφού πλέον είχε «εξοριστεί» από την οικία η οποία, βάσει της διαθήκης του τραγουδιστή, ανήκει στα παιδιά του, ανέφερε: «Τελικά, πόσο σημαντικό είναι να έχεις φίλους που σε αγαπάνε αληθινά, σε σέβονται και σε στηρίζουν στα δύσκολα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς αγαπημένοι μου».

Τη συγκινητική ανάρτηση της Φιλοθέης Μωβ διαδέχτηκε 20 μέρες αργότερα, ένα μακροσκελές και γεμάτο υπονοούμενα μήνυμα, γραμμένο με πόνο, απελπισία, αλλά και αγανάκτηση.

«Η ιστορία συνεχίζεται. Από τα αρχαία χρόνια, υπήρχε η αρχή τις χήρες να τις στηρίζουν και να τις σέβονται. Αυτό βέβαια προϋποθέτει παιδεία, ηθική και κυρίως ανθρωπιά. Αξίες που για αυτούς έχουν κάνει το χρήμα Θεό τους είναι μηδαμινές» έγραψε, ρίχνοντας ευθείες «βολές» εναντίον του Γιάννη και της Καλλιστώς Βαρδή. Ωστόσο τον Απρίλιο η τελευταία σύζυγος του αδικοχαμένου καλλιτέχνη αποφάσισε να κρατήσει διαφορετική στάση. «Η σιωπή είναι η πιο τέλεια έκφραση της περιφρόνησης» ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της, ενώ λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα «ανέβασε» τους λυπημένους στίχους του Αντώνη Βαρδή «Αλλού εγώ, αλλού εσύ, δυο τρένα που περνούν σε αντίθετη γραμμή. Πονάω εγώ, πονάς κι εσύ, πάλι σιωπή», εκφράζοντας έτσι την απελπισία της λόγω της απουσίας του.

Διαβάστε επίσης: Βαρδής - Σκαφιδά: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους!

Διαβάστε επίσηςΓιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφιδά: Παντρεύτηκαν λίγο πριν τον ερχομό του παιδιού! - VIDEO

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR