counter

Φίλιππος Σοφιανός: “O κύκλος της Κύπρου, έκλεισε συνολικά, έκλεισε και ως σύζυγος και ως πατέρας”

Φίλιππος Σοφιανός: “O κύκλος της Κύπρου, έκλεισε συνολικά, έκλεισε και ως σύζυγος και ως πατέρας”
Φίλιππος Σοφιανός: “O κύκλος της Κύπρου, έκλεισε συνολικά, έκλεισε και ως σύζυγος και ως πατέρας”

Στο star.gr και τον Βαγγέλη Καράλη μίλησε ο αγαπημένος ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός.

Ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε στην χώρα μας πριν από περίπου δύο χρόνια έπειτα από απουσία έξι ετών μιας και δούλευε και ζούσε μόνιμα στην Κύπρο για χάρη του έρωτα, καθώς παντρεύτηκε την Κύπρια δικηγόρο Πολύμνια Λευτέρη αποκτώντας μάλιστα μαζί της και ένα όμορφο κοριτσάκι.

Το 2011 είχε ανοίξει γνωστό εστιατόριο μπαρ στην Αθήνα με το μαγαζί να ζει «χρυσές» εποχές.  Ενώ επιχειρηματικά έσκιζε, παίρνει την μεγάλη απόφαση να τα παρατήσει όλα στην Ελλάδα, να φύγει στην Κύπρο και να παντρευτεί την Κύπρια όμορφη δικηγόρο. Μάλιστα την ημέρα του γάμου τους βάφτισαν και την κόρη που απέκτησαν μαζί, την μικρή Μαρία- Αλίκη.

Πλέον ο Φίλιππος Σοφιανός έχει γυρίσει σελίδα στην ζωή του αποκαλύπτοντας τους τίτλους τέλους που έπεσαν στον γάμου του με την σύζυγό του και για το πώς αποτιμάει την απόφασή του να τα αφήσει όλα για χάρη του έρωτα: «Δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου. Ότι κάνω το λούζομαι, πληρώνω τις συνέπειες, μαθαίνω από αυτό και συνεχίζω. Ο λόγος που επέστρεψα είναι ότι η Κύπρος έδωσε ότι είχε να δώσει. Όποια χαρά και όποια δυστυχία. Στέρεψε για εμένα πλέον η Κύπρος και επέστρεψα στην χώρα μου.»

Επιστρέψατε στην χώρα μας μαζί με την σύζυγό σας και την κόρη σας; Είσαστε μαζί ή χωρίσατε;

«Όταν λέμε ότι έκλεισε ο κύκλος της Κύπρου, έκλεισε συνολικά. Έκλεισε και ο οικογενειακός κύκλος και ως σύζυγος και ως πατέρας έκλεισαν όλα.» μας εξομολογείται.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR