counter

Φίλιππος Σοφιανός: Ερωτευμένος ο ηθοποιός! Αυτή είναι η σύντροφός του

Φίλιππος Σοφιανός: Ερωτευμένος ο ηθοποιός! Αυτή είναι η σύντροφός του
Φίλιππος Σοφιανός: Ερωτευμένος ο ηθοποιός! Αυτή είναι η σύντροφός του

Ερωτευμένος φαίνεται πως είναι το τελευταίο διάστημα ο Φίλιππος Σοφιανός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "RealLife" η γυναίκα που "έκλεψε" την καρδιά του ηθοποιού είναι η θεατρική παραγωγός Άρτεμις Γεωργιακάκη.

Ο Φίλιππος Σοφιανός και η Άρτεμις Γεωργιακάκη είναι σε σχέση εδώ και λίγους μήνες και όπως δηλώνει το περιβάλλον του ζευγαριού, είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Η δημοσιογράφος Σήλια Αποστόλου αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι οι δυο τους δραστηριοποιούνται στον καλλιτεχνικό χώρο όπου και γνωρίστηκαν, ενώ αυτό το διάστημα συνεργάζονται μαζί, καθώς η Άρτεμις Γεωργιακάκη έχει αναλάβει την παραγωγή του έργου "Oleanna Reload", στο Θέατρο Καλιρρόης, όπου πρωταγωνιστεί ο Φίλιππος Σοφιανός.

Ο Φίλιππος Σοφιανός και η Άρτεμις Γεωργιακάκη έχουν αποφασίσει να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τη σχέση τους, παρότι κυκλοφορούν άνετα μαζί.

Δείτε επίσης! Φίλιππος Σοφιανός: Έτσι ενημερώθηκε για την ακύρωση της παράστασης "Απιστία" - "Δεν αποκλείεται να κινηθώ νομικά"

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα ο ηθοποιός συστήνει την σύντροφό του στον κύκλο του και παρά τα 18 χρόνια που έχουν διαφορά, έχουν πολλά σημεία επαφής.

Ο Φίλιππος Σοφιανός και η Άρτεμις Γεωργιακάκη έχουν και οι δύο παιδιά από προηγούμενους γάμους, γεγονός που τους κάνει ακόμη πιο προσεκτικούς στις επιλογές που αφορούν την προσωπική τους ζωή.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, πρόσφατα η Άρτεμις Γεωργιακάκη γιόρτασε τα γενέθλιά της έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της και άλλα αγαπημένα της πρόσωπα. 

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR