counter

Φεύγει ο Νίκος Μουτσινάς από το Δέστε τους;

Φεύγει ο Νίκος Μουτσινάς από το Δέστε τους;
Φεύγει ο Νίκος Μουτσινάς από το Δέστε τους;

Νίκος Μουτσινάς


Από την Μαίρη Παλιαλέξη

Φεύγει ο Νίκος Μουτσινάς από το Δέστε τους;

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ θέλει τον ταλαντούχο ηθοποιό και παρουσιαστή να έχει θέσει veto στο κανάλι της Κάντζας και να αρνείται να συνεχίσει για 5η χρονιά το ίδιο προϊόν. Γεγονός είναι ότι στη συζήτηση που είχε το κανάλι με τον παρουσιαστή, εκείνος εξέφρασε την επιθυμία του να μην συνεχίσει και μάλιστα εμφανίστηκε κατηγορηματικός, αφού και πέρυσι ήθελε να σταματήσει αλλά τελικά με το "δέλεαρ" μιας δεύτερης εκπομπής που δεν βγήκε ποτέ στον "αέρα", συνέχισε. Το "μπαλάκι" αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα χέρια του ALPHA να αποφασίσει τί θέλει να κάνει και τίποτα και καμία απόφαση ακόμη δεν έχει οριστικά παρθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FTHIS.GR και λόγω της προσωπικής μου συνεργασίας με τον Νίκο Μουτσινά, το όλο σκηνικό μου θυμίζει την 3η χρονιά του Κους Κους στον ALPHA. H εκπομπή με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου και μέλη της ομάδας τον Νίκο Μουτσινά, την Μαρία Ηλιάκη, την Μαρία Ένεζλη, την Κλεοπάτρα Πατλάκη και τον Δημήτρη Παπανώτα, σημείωνε τεράστια επιτυχία με 50άρια στον πίνακα τηλεθέασης, αλλά ο Νίκος είχε κουραστεί.

Και τότε είχε θέσει στο κανάλι τους προβληματισμούς του και ο ALPHA του είχε δώσει την ευκαιρία να κάνει μία δική του εκπομπή. Η εκπομπή όμως δεν πήγε καλά και μέσα σε 1,5 μήνα ο Νίκος ξαναγύρισε στο Κους Κους.

Και εδώ είναι το θέμα για τους υπευθύνους του ALPHA...

Όταν ο Νίκος επέστρεψε στο Κους Κους, παρά την αποχώρησή του όλοι τον αγκάλιασαν θερμά, όλοι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν να επανενταχθεί, όμως ο Νίκος είχε πάθει... "αφλογιστία". Ήταν ο όρος που ως αρχισυντάκτριά του και αρχισυντάκτρια του Κους Κους, του είχα αποδώσει τότε, προσπαθώντας να εξηγήσω στα στελέχη γιατί δεν είναι ο Νίκος που είχαν όλοι, ακόμη και οι τηλεθεατές, στο μυαλό τους.

Γιατί το πρόβλημα του Νίκου είναι ότι ο κόσμος ευρέως μπορεί να τον γνώρισε ως παρουσιαστή, αλλά εκείνος είναι ηθοποιός. Είναι καλλιτέχνης και δεν μπορεί να μπει σε καλούπια. Όταν νιώσει ότι "στράγγιξε" και νιώθει ότι δεν μπορεί άλλο να αποδώσει στο ίδιο project, ξέρει ότι δεν θα είναι καλός. Ξέρει ότι δεν θα μπορεί να κάνει το ίδιο πράγμα με το ίδιο κέφι και επειδή είναι πάντα αληθινός, αυτή η αλήθεια του θα περάσει και στον κόσμο.

Έτσι λοιπόν οι ιθύνοντες του ALPHA έχουν τις εξής επιλογές: Ή να "υποκύψουν" στην επιθυμία του, να παραμείνει στο δυναμικό του ALPHA και να παρουσιάσει ενδεχομένως τον Αδύναμο Κρίκο που έχει δρομολογηθεί (αν πάνε όλα καλά) ή ίσως κάτι άλλο ή να τον πιέσουν να παραμείνει στο Δέστε τους και να είναι ένας Νίκος που θα έχει πάθει... "αφλογιστία".

Γνωρίζοντας καλά τον Νίκο δεν πρόκειται με τίποτα να εμμείνει στη θέση του αν τεθεί θέμα από τον σταθμό να σταματήσει η εκπομπή (για την ώρα δεν υπάρχει αυτή η σκέψη. Σκέφτονται μήπως αναμορφώσουν και ενισχύσουν την ομάδα με άλλα πρόσωπα). Θα μείνει εκεί και θα στηρίξει την ομάδα με την Μαρία Ηλιάκη, την Κατερίνα Καινούργιου, τον Γιώργο Δάσκαλο και όλους όσοι δουλεύουν γι αυτήν την εκπομπή.

Δεν πρόκειται για ένα "καουμποϊλίκι" όπως θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος που ακούει κάτι τέτοιο στους καιρούς που διανύουμε.

Πρόκειται για την ιδιοσυγκρασία και τη φύση του συγκεκριμένου ανθρώπου που κάθε χρόνο αλλάζει σπίτι γιατί βαριέται.

Που παρότι "Τα Βαφτίσια" σημείωσαν δύο χρονιές τεράστια επιτυχία, αντί να επαναπαυτεί και να συνεχίσει το ίδιο έργο για τρίτη σεζόν όπως θα έκανε οποιοσδήποτε άλλος, το σταματά, γιατί ήδη έχει γράψει το επόμενο, "Το Κτελ".

Γιατί ταυτόχρονα θα δοκιμαστεί σε δέκα διαφορετικά πράγματα, όπως πρόσφατα σκηνοθέτησε το video clip του Ησαϊα Ματιάμπα.

Γιατί εκεί που κάθεται θα γράψει και το σενάριο για μια ταινία και θα γίνει επιτυχία.

Γιατί είναι ταλαντούχος, ευρηματικός, αεικίνητος, δημιουργικός, ασυγκράτητος, ίσως πολλές φορές επικριτικός, δηκτικός, ερειστικός, αλλά όταν θα πει "Δεν μπορώ άλλο"... δεν θα μπορεί άλλο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR