counter

Φερνάντο Αλόνσο: Παρασύρθηκε από διερχόμενο αμάξι την ώρα που έκανε ποδήλατο

Φερνάντο Αλόνσο: Παρασύρθηκε από διερχόμενο αμάξι την ώρα που έκανε ποδήλατο
Φερνάντο Αλόνσο: Παρασύρθηκε από διερχόμενο αμάξι την ώρα που έκανε ποδήλατο

Σοβαρό ατύχημα με το ποδήλατο στη διάρκεια προπόνησης που έκανε στην Ελβετία, είχε ο Φερνάντο Αλόνσο. Όπως έγραψε η Gazzetta dello Sport, ο οδηγός της Alpine F1 Team χτυπήθηκε από διερχόμενο αμάξι, την ώρα που έκανε προπόνηση με ποδήλατο, σε περιοχή κοντά στο Λουγκάνο της Ελβετίας.

Διακομίστηκε σε νοσοκομείο, με τις πρώτες εξετάσεις να δείχνουν ότι πιθανόν έχει υποστεί κατάγματα. Αυτό βέβαια θέτει εν αμφιβόλω το κατά πόσο θα είναι έτοιμος για την έναρξη της νέας σεζόν στη Formula 1, με το πρώτο Grand Prix να είναι προγραμματισμένο για τις 28 Μαρτίου στο Μπαχρέιν.

Η επίσημη επιβεβαίωση για το ατύχημα ήρθε από την Alpine F1 Team, η οποία ανέφερε μέσω ανακοίνωσης πως «μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Φερνάντο Αλόνσο ενεπλάκη σε ατύχημα, ενώ έκανε ποδήλατο στην Ελβετία. Ο Φερνάντο έχει τις αισθήσεις του, είναι καλά και περιμένει να κάνει νέες εξετάσεις αύριο το πρωί. Η Alpine F1 Team δεν θα κάνει κάποια άλλη τοποθέτηση τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Από την άλλη, ο αρχισυντάκτης του BBC για τα θέματα που αφορούν στη Formula 1, Άντριου Μπένσον, ανέφερε πως σύμφωνα με πηγές στο κοντινό περιβάλλον του Φερνάντο Αλόνσο, ο 39χρονος πιλότος έχει υποστεί κάταγμα στο σαγόνι. Ο ίδιος τόνισε μάλιστα πως τις προσεχείς ώρες θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Βέρνης, όπου υπάρχει μονάδα που εξειδικεύεται σε τέτοιου είδους τραυματισμούς.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR