counter

Φελίσια Λαπάτη: Μας δείχνει πώς είναι η κοιλίτσα της, 12 μέρες μετά τη γέννα

Φελίσια Λαπάτη: Μας δείχνει πώς είναι η κοιλίτσα της, 12 μέρες μετά τη γέννα
Φελίσια Λαπάτη: Μας δείχνει πώς είναι η κοιλίτσα της, 12 μέρες μετά τη γέννα

Πριν 12 περίπου ημέρες η Φελίσια Λαπάτη έγινε για πρώτη φορά μαμά, καθώς έφερε στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον αγαπημένο της, Μιχάλη Αντιώτη, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Η μελαχρινή καλλονή και ο επιχειρηματίας απέκτησαν γιο, ο οποίος θα πάρει το όνομα Χρήστος. Οι δυο τους, όπως είναι φυσιολογικό, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και δεν αποχωρίζονται στιγμή τον νεογέννητο γιο τους.

Η Φελίσια Λαπάτη που μας είχε εντυπωσιάσει το διάστημα της εγκυμοσύνης με τις άψογες αναλογίες που διατηρούσε, χωρίς ίχνος κόμπλεξ, ανέβασε στα instastories μια φωτογραφία στην οποία μας δείχνει την κοιλίτσα της, 12 ημέρες μετά τη γέννα.

H ίδια ανέβασε παράλληλα και μια φωτογραφία με τον γιο της και έγραψε: «Θυμάμαι την τεντωμένη μου κοιλιά κι εμένα να παραπονιέμαι πως δεν αντέχω άλλο. Ύστερα γέμιζα με άγχος και σκέψεις...δεν ήξερα πως θα μοιάζεις, πως θα ναι να σε πιάνω, να σε κρατάω, να σε ακούω(καλά αυτό τι το ήθελα δεν ξέρω). Κι όμως, όπως συμβαίνει σε όλους έτσι έγινε και με εμάς... Έφυγα με ενα βαλιτσάκι και γύρισα με το πλασματάκι μου... Ένα πλασματάκι τόσο δα, που αλλάζει κάθε μέρα, αλλά δεν πειράζει καθόλου, γιατί η μαμά φροντίζει να σε βγάζει 18373729193726 φωτογραφίες».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR