counter

Fame Story: Η εξομολόγηση του Φειδία για τη σχέση του με τον Σωτήρη και η αποκάλυψη περί συγκατοίκησης

Fame Story: Η εξομολόγηση του Φειδία για τη σχέση του με τον Σωτήρη και η αποκάλυψη περί συγκατοίκησης
Fame Story: Η εξομολόγηση του Φειδία για τη σχέση του με τον Σωτήρη και η αποκάλυψη περί συγκατοίκησης

Σε μία προσωπική αποκάλυψη προχώρησε ο Φειδίας στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του “Fame Story”.

Συγκεκριμένα, ο Κύπριος φιναλίστ αποκάλυψε ψιθυριστά στον Τίτο πως διατηρεί και επίσημα πλέον σχέση με τον Σωτήρη, ο οποίος αποχώρησε στο Live του ημιτελικού την προηγούμενη Παρασκευή.

«Θέλεις να σου πω κάτι; Τώρα θα μου πεις βέβαια “έλα, δεν το ‘ξερα”. Εγώ και ο Σωτήρης… είναι επίσημο», είπε χαρακτηριστικά ο Φειδίας στον Τίτο, συζητώντας στον κήπο.

«Τι λες ρε; Φανταστικό! Πότε έγινε η ανακοίνωση;», τον ρώτησε ο συμπαίκτης του έκπληκτος, με τον Φειδία να απαντά: «Την Παρασκευή. Το ανακοινώσαμε και μεταξύ μας, δεν τίθεται πλέον θέμα. Θα μείνουμε και μαζί, είναι ήδη οργανωμένο. Έχουν περάσει κάποιες μέρες και πεθαίνω μέσα μου».

Δείτε επίσης! Γιάννης Πουλόπουλος για Σωτήρη από Fame Story: "Είναι τα ωραιότερα μάτια" - "Ηρέμησε Γιάννη μου" είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Η απάντηση του Σωτήρη για την εξομολόγηση του Φειδία

Ο Σωτήρης, το πρωί της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου και πριν από τον μεγάλο τελικό του “Fame Story”, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Super Κατερίνα”.

Αφού προβλήθηκε το απόσπασμα με τον Φειδία, ο Σωτήρης δεν έκρυψε την αμηχανία του.

«Δεν σκέφτηκα κάτι. Αυτό που ενδιαφέρει το κοινό και όλους μας αυτήν τη στιγμή είναι ότι επαγγελματικά τουλάχιστον είναι official ότι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε μαζί και ότι θα έχουμε μία κοινή προσπάθεια σε όλο αυτό. Επίσης, αυτό που είπε ότι κι οι δύο μαζί στο ίδιο μέρος. Ναι, έχουμε συζητήσει να συγκατοικήσουμε γιατί ο Φειδίας θα έρθει από την Κύπρο εγώ από την Κοζάνη και είναι ένας καλός τρόπος να κάνουμε μία αρχή στην Αθήνα», είπε ο Σωτήρης.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Να σου πω τη γνώμη μου; Είστε πολύ γλυκά παιδιά με διακριτικότητα, παιδεία κι έχετε μία ποιότητα, που φαίνεται ότι είναι από το σπίτι σας. Έχετε μεγαλώσει με μία ευγένεια και κάθε κατάσταση τη χειρίζεστε πολύ διακριτικά και με ευγένεια. Μπράβο αγόρι μου και μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι ό,τι καλύτερο. Χαίρομαι με ανθρώπους που μιλούν ωραία ο ένας για τον άλλον. Είτε αυτοί είναι συνεργάτες, φίλοι, σύντροφοι, είτε έχουν οικογενειακή σχέση. Όταν βλέπω να μιλά ένας άνθρωπος ωραία και να χαμογελά, σημαίνει πολλά αυτό».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR