counter

Φαίη Σκορδά: Τα λόγια της πριν την παρουσίαση του The Voice - Πως γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο;

Φαίη Σκορδά: Τα λόγια της πριν την παρουσίαση του The Voice - Πως γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο;
Φαίη Σκορδά: Τα λόγια της πριν την παρουσίαση του The Voice - Πως γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο;

Στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φικάρη μίλησε η Φαίη Σκορδά το Σάββατο 18/2.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα live shows του The Voice of Greece τα οποία θα δούμε απόψε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ ενώ στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται βρεθεί η ίδια.

Μέσα σε όλα η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πέρασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μετά την «σπόντα» που είχε πετάξει στην εκπομπή της  

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά

«Έχω ξανασυζητήσει στο παρελθόν για show απλώς είμαι της άποψης: ένα καρπούζι κάτω από τη μασχάλη κάθε φορά. Ούτως ή άλλως εγώ είμαι αφοσιωμένη στο πρωινό. Τώρα επειδή έτυχε να είναι μόνο τα 4 live του Voice στον ΣΚΑΪ, με χαρά είπα να το δοκιμάσω» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Στο πρωινό περνάμε ωραία. Ήταν μία καινούργια αρχή για μένα, πέρασαν οι πρώτοι μήνες, φτιάξαμε μία ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιλογή μου για τον ΣΚΑΪ. Με στηρίζουν και στηρίζω κι εγώ και προσπαθώ όσο μπορώ. Είμαι ευχαριστημένη από την επιλογή μου. Ακόμα δεν έχει αποδώσει όσο θα ήθελα, για να είμαι ειλικρινής, αλλά θα το καταφέρουμε κι αυτό» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης - Φαίη Σκορδά: Η ολόσωμη φόρμα της φέρνει την άνοιξη στην γκαρνταρόμπα σου

Σχετικά με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε: «Δεν με πίστευαν ότι θα γιορτάσω τον Άγιο Βαλεντίνο. Τους έλεγα ότι γιορτάζω και δεν με πίστευαν. Γιόρταζα του Αγίου Βαλεντίνου, τώρα το ότι ήμουν σπίτι και δεν έκανα κάτι, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Αλλά γιόρταζα!»

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR