counter

Φαίη Σκορδά: Σε… επικίνδυνο σημείο οι σχέσεις παρουσιάστριας με τον ΣΚΑΪ;

Φαίη Σκορδά: Σε… επικίνδυνο σημείο οι σχέσεις παρουσιάστριας με τον ΣΚΑΪ;
Φαίη Σκορδά: Σε… επικίνδυνο σημείο οι σχέσεις παρουσιάστριας με τον ΣΚΑΪ;

Τεταμένο κλίμα επικρατεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της Reallife, ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον ΣΚΑΪ στη λήξη της σεζόν.

Το κανάλι είχε αποφασίσει να επεκτείνει το «Πρωινό μας» έως τις 14 Ιουλίου λόγω του «Survivor all Star», κάτι που τελικά ανατράπηκε την περασμένη Τρίτη, όταν η παρουσιάστρια ενημερώθηκε αιφνιδίως ότι τελικά ρίχνει αυλαία στις 7 Ιουλίου.

Δείτε επίσης – Αποχωρεί από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Η συνεχής αλλαγή πλάνων για το φινάλε της εκπομπής προκάλεσε, όπως αναφέρει η Reallife, τη δυσαρέσκεια της Φαίης Σκορδά, η οποία ακόμα και την απόφαση του ΣΚΑΪ για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της την έμαθε διάφορα δημοσιεύματα. Επιπλέον, το κανάλι κάνει επαφές για τη στελέχωση της εκπομπής της χωρίς η παρουσιάστρια να έχει πάντα γνώση και να συναινεί.

Οι κινήσεις αυτές έχουν προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια της Φαίης Σκορδά και φέρνουν τις σχέσεις της με τον ΣΚΑΪ σε επικίνδυνο σημείο, ενώ η παρουσιάστρια σύμφωνα με το δημοσίευμα εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο της ρήξης.

Για να υλοποιηθεί η μετακίνηση της εκπομπής, η Φαίη Σκορδά θα πρέπει να υπογράψει τροποποίηση στο συμβόλαιό της σχετικά με τις ώρες μετάδοσης. Παρότι προφορικά έχει συμφωνήσει, η παρουσιάστρια ακόμα δεν έχει υπογράψει και πλέον είναι αβέβαιο αν θα το κάνει ή αν θα φτάσει στα άκρα, με ρήξη του συμβολαίου που κανονικά περιλαμβάνει έναν ακόμα χρόνο.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR