counter

Φαίη Σκορδά: Πως θα αντιδρούσαν οι γιοι της στο ενδεχόμενο ενός νέου συντρόφου;

Φαίη Σκορδά: Πως θα αντιδρούσαν οι γιοι της στο ενδεχόμενο ενός νέου συντρόφου;
Φαίη Σκορδά: Πως θα αντιδρούσαν οι γιοι της στο ενδεχόμενο ενός νέου συντρόφου;

Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό Glow και τον Άρη Καβατζίκη η Φαίη Σκορδά. Η γνωστό παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων και για την προσωπική της ζωή. Η ίδια απάντησε στο ενδεχόμενο ενός νέου συντρόφου, αλλά και στο πώς θα αντιδρούσαν οι γιοι της σε κάτι τέτοιο.

«Στα 43 μου έχω δύο υπέροχα παιδιά και αν σε μία ηλικία κάνεις τον απολογισμό σου, εμένα ο απολογισμός μου έχει να κάνει με παιδικά όνειρα που, αν το θέλει ο Θεός, μια μέρα θα πραγματοποιηθούν. Με ρωτάς για το ενδεχόμενο ενός συντρόφου. Αν, λοιπόν, το ροζ όνειρο πραγματοποιηθεί, θα γίνει, επειδή είναι να έρθει και όχι επειδή θα το κυνηγήσω. Σαφώς και δεν έχω παραιτηθεί από τη γυναίκεια μου φύση, γιατί θέλω να συνεχίσω να ονειρεύομαι. Δεν ξέρω αν ονειρεύομαι πλέον, αλλά θα ήθελα να μπορώ να ονειρεύομαι» δήλωσε η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε επίσης: Φαίη Σκoρδά: Απάντησε on air στα δημοσιεύματα που θέλουν το "Πρωινό μας" να αλλάζει ώρα

Όσο για το αν τα παιδιά της και το αν o 11χρονος Γιάννης και ο 8χρονος Δημήτρης θα ήταν σύμφωνα στο ενδεχόμενο ενός νέου συντρόφου;

Η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Ο Γιάννης και ο Δημήτρης θέλουν να βλέπουν τη μαμά ευτυχισμένη, ό,τι και να σημαίνει αυτό. Είμαι αληθινή μαζί τους, με καταλαβαίνουν αμέσως, με νιώθουν. Αντιλαμβάνονται όταν είμαι στενοχωρημένη και δεν ξεκολλάνε από δίπλα μου. Ξέρεις τι θέλω ειλικρινά για τα παιδιά μου; Να είναι ευτυχισμένα με ξεκάθαρες επιλογές στο μυαλό τους. Να ξέρουν τι ακριβώς θέλουν, να πολεμούν και να ονειρεύονται αυτά που θα τους κάνουν ευτυχισμένους. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τι σου κάνει, τι σου ταιριάζει, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Οι ξεκάθαρες επιλογές οδηγούν στην ευτυχία, στη χαρά και την αγάπη».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR