counter

Φαίη Σκορδά: Ο γιος της Γιάννης, είναι η μεγάλη της αδυναμία

Φαίη Σκορδά: Ο γιος της Γιάννης, είναι η μεγάλη της αδυναμία
Φαίη Σκορδά: Ο γιος της Γιάννης, είναι η μεγάλη της αδυναμία

Η Φαίη Σκορδά όπως είναι γνωστό, δε χάνει ευκαιρία, παρά το βαρύ της πρόγραμμα, να περνάει χρόνο με τους δύο της γιους.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες του περιοδικού  YOU, φαίνεται η παρουσιάστρια να παίρνει το μεγάλο της γιο, Γιάννη από το σχολικό την περασμένη Πέμπτη, λίγο μετά την εκπομπή, αφού η Φαίη Σκορδά αμέσως μετά την εκπομπή φεύγει από το κανάλι προκειμένου να παραλαμβάνει η ίδια το παιδί από το σχολικό.

Στη συνέχεια πέρασαν από κοντινό φούρνο και αγόρασαν κεράσματα για τους συμμαθητές του Γιάννη στο σχολείο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού.

Τον καιρό αυτόν μάλιστα, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, βρίσκονται στις προετοιμασίες για τη βάφτιση του δεύτερου γιου τους, που θα πάρει το όνομα Δημήτρης, όνομα του πατέρα της Φαίης , Δημήτρη Σκορδά.

Ενώ αρχικά το τηλεοπτικό ζευγάρι Φαίη Γιώργος, ήθελε,  το μυστήριο να γίνει στηην Τήνο, όπως είχε γίνει και με τον πρώτο τους γιο, κάτι τέτοιο τελικά δε μπορεί να γίνει καθώς οι υποχρεώσεις κυρίως του Γιώργου Λιάγκα με το  THE VOICE , δεν το επιτρέπουν.Το μόνο βέβαιο ωστόσο είναι πως η βάφτιση θα έχει γίνει πριν τις 12 Μαίου, οπότε και ο μικρός Δημήτρης θα γιορτάσει  τα πρώτα του γενέθλια.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR