counter

Φαίη Σκορδά: Μιλά για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό και αποκαλύπτει τι είναι αυτό που θαυμάζει στον Γιώργο Λιάγκα

Φαίη Σκορδά: Μιλά για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό και αποκαλύπτει τι είναι αυτό που θαυμάζει στον Γιώργο Λιάγκα
Φαίη Σκορδά: Μιλά για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό και αποκαλύπτει τι είναι αυτό που θαυμάζει στον Γιώργο Λιάγκα

Συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» και τη Ναταλί Κάκκαβα, παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια του «Πρωινού», μίλησε για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό αλλά και για την συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Είναι πολύ νωρίς για να κάνω τον απολογισμό της τηλεοπτικής σεζόν. Τον απολογισμό τον κάνω πάντα στην τελευταία εκπομπή, οπότε όπως καταλαβαίνεις, είναι νωρίς γιατί είμαστε στον δεύτερο μήνα ουσιαστικά. Μπορώ να σου πω, όμως, ότι αισθάνομαι πολύ καλά και για εμένα δεδομένο είναι να έχω βάλει ένα θετικό πρόσημο κάθε φορά που τελειώνει μία εκπομπή. Φέτος είναι διαφορετικός ο ανταγωνισμός, υπό την έννοια ότι υπάρχουν πολλά προγράμματα. Κι εγώ το βρίσκω μόνο θετικό, γιατί έτσι είναι σαν να δίνουμε μία άλλη υπόσταση στην τηλεόραση. Έτσι υπάρχουν επιλογές, έτσι προσπαθούμε όλοι για ένα καλύτερο αποτέλεσμα» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά

Στην συνέχεια η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και αποκάλυψε τι είναι αυτό που θαυμάζει στον παρουσιαστή.

«Η τηλεοπτική συνύπαρξη μετρά αρκετά χρόνια και μάλιστα στη γέννησή της ξεκίνησε κατ’ αυτόν τον τρόπο δεν χάνει τα πατήματά της αλλά μετά προσπάθησε να τα βρει διαφορετικά… Αυτή η εκπομπή γεννήθηκε μία συγκεκριμένη παρέα, με δύο συγκεκριμένους παρουσιαστές στο Mega. Αυτό που θαυμάζω τηλεοπτικά στον Γιώργο είναι ότι μπορεί να ελιχθεί από ένα ειδησεογραφικό θέμα σε ένα θέμα ψυχαγωγίας... Μετά την εμπειρία στο ζωντανό, θεωρώ ότι και να με δυσκολεύει κάτι, επειδή δε μπορώ να το κρύψω, θα φανεί. Δεν καταπιέζομαι εύκολα».

Επιπλέον η Φαίη Σκορδά δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως μετά από τόσα χρόνια στην πρωινή ζώνη έχει αρχίσει να σκέφτεται να κάνει κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση.

«Δεν το έχω οπτικοποιήσει, γιατί αν το σκεφτώ, σημαίνει πως έχω βάλει άλλον στόχο. Ότι έχω φύγει. Δεν έχω φτάσει σε αυτό το στάδιο. Έχει αρχίσει όμως να με γλυκαίνει μία σκέψη για κάτι άλλο. Δεν νομίζω να το τολμήσω και ποτέ για να είμαι ειλικρινής. Αν κάνω κάτι άλλο, πιστεύω ότι δε θα είναι παράλληλα με το Πρωινό».

Δείτε το ακόλουθο βίντεο.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR