counter

Φαίη Σκορδά: “Ήταν λοιπόν το πρώτο Σαββατοκύριακο που δεν θα ήμουν με τα παιδιά...”

Φαίη Σκορδά: “Ήταν λοιπόν το πρώτο Σαββατοκύριακο που δεν θα ήμουν με τα παιδιά...”
Φαίη Σκορδά: “Ήταν λοιπόν το πρώτο Σαββατοκύριακο που δεν θα ήμουν με τα παιδιά...”

Με αφορμή ένα live που έκανε η Ελένη Φουρέιρα στο Instagram η εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Το Πρωινό», έπαιξε απόσπασμα με τις απαντήσεις της τραγουδίστριας στους followers της.

 Η Φαίη Σκορδά αφού είδε το βίντεο με την Ελένη Φουρέιρα, θυμήθηκε μια ιστορία με την τραγουδίστρια και την εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής.

«Δεν θα ξεχάσω πότε κάποια στιγμή, το χω πει; Δεν το έχω πει αυτό. Ήταν λοιπόν το πρώτο Σαββατοκύριακο που δεν θα ήμουν με τα παιδιά, ας μη το συνεχίσουμε, ωραία, και ξυπνάω το πρωί, με ψυχολογικό. Δεν ήξερα τι να κάνω, ένιωθα κενό, γιατί προφανώς όταν έρχονται στη ζωή μιας γυναίκας τα παιδιά, τουλάχιστον σε εμένα, ξεχνάς οτιδήποτε άλλο. Δεν ήξερα τι να κάνω πραγματικά. Έκανα κάποιες δουλειές από το πρωί, έκανα ντουλάπες 12 η ώρα είχαν τελειώσει οι ντουλάπες τα είχα κάνει όλα. Λέω θα πάω να κάνω τα νύχια μου. Που να βρω τώρα αν δεν κλείσεις ραντεβού, και παίρνω την Φουρέιρα δεν ξέρω γιατί. Της λέω θέλω τώρα, όχι την πήρα και κοιμόταν, δεν ξέρω γιατί μου ήρθε, μου έσκασε έτσι στο κεφάλι να πάρω την Φουρέιρα. Δεν ξέρω ήταν τα νύχια της πολύ ωραία δεν ξέρω τι έπαθα. Την παίρνω παιδιά τηλέφωνο  12:00-12:30 και δεν το σηκώνει. Με παίρνει πίσω και μου λέει τι έγινε; Της λέω τώρα πρέπει να μου βρεις κάπου να πάω να κάτσω 4 ώρες να κάνω τα νύχια μου. Άμα σου πω ότι μου έκλεισε ραντεβού μου τα κανόνισε όλα σε 10 λεπτά, μέσα στον ύπνο της που θα μπορούσε να μου πει είσαι τρελή, γεια σου. Οπότε όταν τη βλέπω σκέφτομαι αυτό, εκείνο το Σάββατο που δεν είχα τι να κάνω. Άσχετο τελείως», είπε γελώντας η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό» με τις δηλώσεις της Φαίης Σκορδά:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR