counter

Φαίη Σκορδά: Η πρώτη on camera αντίδρασή της για την ένταξη του Βασίλη Νομικού στην εκπομπή της, “Πρωινό μας”

Μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, ο Βασίλης Νομικός ανακοίνωσε πως θα ενταχθεί στην ομάδα της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή “Πρωινό μας”.

«Νέα τηλεοπτική συνεργασία! Όπως φαίνεται εκτός από την ζωή κ η τηλεόραση κάνει όμορφους κύκλους. Να μοιραστώ την χαρά μου για την νέα συνεργασία μου με τον #skai και την Φαίη Σκορδά! Το "Πρωινό μας" Σας περιμένουμε!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Νομικός.

Η πρώτη αντίδραση της Φαίης Σκορδά για τον νέο συνεργάτη της

Η Φαίη Σκορδά με αφορμή την παρουσία της σε βραδινή εκδήλωση έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμαρες και ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την αλλαγή στην εκπομπή της και την ένταξη του Βασίλη Νομικού.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Back to black: Το πουκάμισο που φόρεσε η Φαίη Σκορδά είναι top για το γραφείο

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά

«Τα Χριστούγεννα θα έχουν ωραίες εκδηλώσεις για το Make A Wish. Ετοιμάζουμε κάτι στην εκπομπή σε συνεργασία με το Make A Wish και ξεκούραση με τα παιδιά. Ακόμα δεν έχουμε κανονίσει που θα πάμε. Μάλλον θα ανέβουμε προς Κιλκίς. Όλα καλά», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά και πρόσθεσε στη συνέχεια για την προσθήκη του Βασίλη Νομικού στην εκπομπή της: «Είναι κάτι ευχάριστο κι εγώ αυτό γνωρίζω. Μάλλον από Δευτέρα θα είμαστε μια μεγάλη παρέα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR