counter

Φαίη Σκορδά: Η ιδιαίτερη σχέση με τον πεθερό της και το δώρο του που δεν αποχωρίζεται

Φαίη Σκορδά: Η ιδιαίτερη σχέση με τον πεθερό της και το δώρο του που δεν αποχωρίζεται
Φαίη Σκορδά: Η ιδιαίτερη σχέση με τον πεθερό της και το δώρο του που δεν αποχωρίζεται

Φαίη Σκορδά

Από την Μαίρη Παλιαλέξη

Η μεγάλη αδυναμία της Φαίης Σκορδά είναι όπως όλοι γνωρίζουν ο γιος της Γιάννης. Όμως ακόμη ένας άνθρωπος από το οικογενειακό της περιβάλλον είναι η έννοια και η καθημερινή φροντίδα της. Ο πεθερός της Γιάννης Λιάγκας, το όνομα του οποίου έδωσε με τεράστια χαρά στο γιο της, για να τιμήσει τον παππού. Είναι ο άνθρωπος που η Φαίη του έχει τεράστια αδυναμία.

Η πιο συγκινητική στιγμή του γάμου της με τον Γιώργο Λιάγκα τον Ιούνιο του 2010, για όσους βρέθηκαν εκεί, ήταν ο χορός της στην πίστα με τον πεθερό της. Η Φαίη βουρκωμένη από χαρά και συγκίνηση αγκάλιαζε με τρυφερότητα τον ηλικιωμένο πατέρα του άνδρα της, που από την πρώτη στιγμή την είδε σαν την κόρη που δεν απέκτησε ποτέ.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι γνωστό πως είναι μοναχοπαίδι και ο πατέρας του τον μεγάλωσε ολομόναχος, θυσιάζοντας την προσωπική του ζωή για να τον αναθρέψει και να είναι πάντα δίπλα του. Η Φαίη τον θαυμάζει και τον αγαπά υπερβολικά και είναι πάντα στο πλευρό του. Ακόμη και όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί και ο πεθερός της αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ήταν δίπλα του στο νοσοκομείο παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη.

Πολλές είναι οι φορές που η Φαίη θέλει ο πεθερός της να την συνοδέψει σε παιδικά πάρτυ φίλων του Γιαννάκη, για να είναι μαζί με τον συνονόματο εγγονό του και να μην χάνει στιγμή από το μεγάλωμα του παιδιού. Κανονίζει πάντα όλες τις οικογενειακές τους στιγμές με γνώμονα τον πεθερό της και αν εκείνος θα μπορεί να παρευρεθεί. Είναι πάντα δίπλα στις εξετάσεις, στις επισκέψεις σε γιατρούς και σε ότι χρειάζεται ένας μεγάλος άνθρωπος και πάντα μαγειρεύει για εκείνον φαγητά που επιτρέπεται να τρώει.

Τον αγκαλιάζει στοργικά και του φέρεται σαν δεύτερο παιδί της… οσονούπω σαν τον τρίτο παιδί της. Με τεράστια ανυπομονησία περιμένει και ο παππούς το δεύτερο εγγόνι του και η Φαίη φροντίζει να τον ενημερώνει για κάθε στιγμή από την πορεία της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Για το πόσο σημαντικός είναι για εκείνη μίλησε το πρωί της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου και στο Πρωινό. Όπως είπε: «Εγώ τη βέρα μου δεν την φόρεσα ποτέ. Φόρεσα όμως και φοράω το δαχτυλίδι που μου έκανε δώρο ο πεθερός μου, που είναι το πιο πολύτιμο μου κόσμημα».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR