counter

Φαίη Σκορδά: Η επικοινωνία με τον Βασίλη Καρρά και το παράπονό της

Με αφορμή την πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία του Βασίλη Καρρά στο “Fame story” η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της, την Δευτέρα 16/10 θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες από το τηλεφώνημα που είχε με τον αγαπημένο τραγουδιστή αλλά και να εκφράσει το μικρό της παράπονο.

Δείτε επίσης - Βασίλης Καρράς: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο! Η έκκληση της συζύγου του

«Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο. Καλησπέρα στους φίλους μου εκεί, στο πάνελ, παντού. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, Νικόλα, για την φιλοξενία αυτή τη μικρούλα αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλο τον ελληνικό λαό και όλο το σινάφι μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τίποτα παραπάνω. Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι ομορφιά. Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε», είπε ο Βασίλης Καρράς σε πρόσφατη παρέμβασή του στο fame story.

Φαίη Σκορδά - Η επικοινωνία με τον Βασίλη Καρρά και το παράπονό της

«Είχα μιλήσει μαζί του, μου είχε τηλεφωνήσει πριν λίγο καιρό γιατί θα μου έστελνε ένα τενεκέ λάδι... “Βασίλη μου μου τηλεφώνησες μου είπες για το λάδι το λάδι δεν έχει έρθει ακόμα περιμένω ακόμα το ωραίο σου λάδι γιατί μου αρέσει πολύ το λάδι”…εμένα αν μου υποσχεθείς είμαι σαν τα μωρά περιμένω το λάδι τελείωσε, τίποτα άλλο δεν έχω να πω» είπε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε η Φαίη Σκορδά για τον Βασίιλη Καρρά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR