counter

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Το «The voice» τους αλλάζει τα σχέδια της βάφτισης;

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Το «The voice» τους αλλάζει τα σχέδια της βάφτισης;
Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Το «The voice» τους αλλάζει τα σχέδια της βάφτισης;

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΛΙΑΓΚΑΣ

Η Τήνος είναι η πρώτη επιλογή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά για την τελετή του μυστηρίου, όμως ενδέχεται το The Voice να αλλάξει τα σχέδιά τους σύμφωνα με δημοσίευμα στο ένθετο «Real life» της εφημερίδας «Real news».

Το δημοσίευμα αναφέρει αναλυτικά: «Επιθυμία της Φαίη και του Γιώργου είναι η βάπτιση να γίνεις την Τήνο, που έχει γίνει το αγαπημένο τους νησί. Ωστόσο, λόγω της έναρξης του The Voice που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας και θα ολοκληρωθεί στα τέλη της δεύτερης τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή στα τέλη Ιουνίου, το ζευγάρι ενδέχεται να μην καταφέρει να πραγματοποιήσει τα αρχικά σχέδιά του».

Η ίδια δημοσίευσε αναφέρει πως το ζευγάρι έχει σκεφτεί ένα εναλλακτικό σχέδιο και σκοπεύει αν το πραγματοποιήσει αν δεν τα καταφέρει με το πρώτο: «Φέτος του Αγίου Πνεύματος είναι τη Δευτέρα 1η Ιουνίου και ο παρουσιαστής θα πρέπει την Κυριακή το βράδυ να βρίσκεται στο στούντιο του ΑΝΤ1. Έτσι, το ζευγάρι έχει αρχίσει να επεξεργάζεται το δεύτερο πλάνο. Αυτό προβλέπει το μυστήριο να γίνει στην Αθήνα, χωρίς όμως ακόμα η Φαίη και ο Γιώργος να έχουν καταλήξει στην εκκλησία όπου θα τελεστεί η βάπτιση ή στον χώρο όπου θα γιορτάσουν το γεγονός. Όλα θα εξαρτηθούν από το πρόγραμμα του παρουσιαστή».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR