counter

Φαίη Σκορδά για Νίκο Αναδιώτη: "Ήταν ένα ατυχές και προσβλητικό παράδειγμα"

Φαίη Σκορδά για Νίκο Αναδιώτη: "Ήταν ένα ατυχές και προσβλητικό παράδειγμα"
Φαίη Σκορδά για Νίκο Αναδιώτη: "Ήταν ένα ατυχές και προσβλητικό παράδειγμα"

Τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη σχολίασε η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της το μεσημέρι της Τετάρτης 21/2 μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ.

Ο ηθοποιός μίλησε για το νομοσχέδιο γάμου των ομόφυλων ζευγαριών με το οποίο δεν συμφωνεί ενώ χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία «αμαρτία».

Δείτε επίσης - Ο Νίκος Αναδιώτης για το νομοσχέδιο γάμου των ομόφυλων ζευγαριών: "Ήταν μια μέρα θλιβερή για μένα"

«Ήταν ένα ατυχές, προσβλητικό παράδειγμα. Είναι σαν το έγκλημα και το κακό να είναι ίσον με την ομοφυλοφιλία. Επίσης, δεν είναι επιλογή, δεν είναι προσανατολισμός», σχολίασε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Ποιον ενδιαφέρει εάν συμφωνήσει ο γονιός με την επιλογή του παιδιού του; Είναι όλο λάθος, απ’ όπου κι αν το δεις», πρόσθεσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Ο δημόσιος διάλογος για εμένα γίνεται σε αυτό το επίπεδο – άσχετα με το νομοσχέδιο – γιατί θα πρέπει να μην αισθάνονται ντροπή ή ότι κάτι κακό συμβαίνει. Θα πρέπει οι γονείς σε μια κλειστή κοινωνία  να μην αισθάνονται άσχημα. Γιατί πόσες φορές έχουμε ακούσει παιδιά να εξομολογούνται: “Με διώξανε από το σπίτι, ο πατέρας μου ντρεπότανε, χτυπούσε τη μαμά μου γιατί θεωρούσε ότι έφταιγε εκείνη”. Μετράει να ακούσεις αυτό δημόσια υπέρ της αγάπης».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Φαίη Σκορδά:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR