counter

Φαίη Σκορδά: "Έχω κάνει 60% νούμερα, τι σημαίνει; Ούτε τότε έβγαινα και έλεγα…"

Φαίη Σκορδά: "Έχω κάνει 60% νούμερα, τι σημαίνει; Ούτε τότε έβγαινα και έλεγα…"
Φαίη Σκορδά: "Έχω κάνει 60% νούμερα, τι σημαίνει; Ούτε τότε έβγαινα και έλεγα…"

Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» και μεταξύ άλλων απάντησε για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του στο Star με την Ελένη Χατζίδου.

Η Φαίη Σκορδά βλέποντας αυτό το στιγμιότυπο θέλησε να σχολιάσει πως της αρέσει που ο παρουσιαστής δεν έχει έπαρση παρά τα υψηλά νούμερα που κάνει το τελευταίο διάστημα το «Breakfast@star».

Δείτε επίσης - Γιώργος Λιάγκας: Το διαζύγιο από τη Φαίη Σκορδά - "Μιλάμε καθημερινά, δε σφαχτήκαμε ποτέ"

«Ακόμα και το επιτηδευμένο και ταπεινό το εκτιμώ γιατί έχουμε δει τόσους ανθρώπους να έχουν έπαρση με το που κάνουν νούμερα τηλεθέασης και έχουν 3-4-5 επιτυχημένες χρονιές, που αυτό είναι ένας κύκλος. Γιατί κάποιος που έχει κάνει 50% τηλεθέαση για πάρα πολλά χρόνια, θα ζήσει και πολύ χαμηλά νούμερα και μπορεί κάποια στιγμή να έρθουν ξανά. Δεν σημαίνει κάτι. Έχω κάνει 60% νούμερα, τα έχω ζήσει. Τι σημαίνει; Ούτε τότε έβγαινα και έλεγα, αλλά το θέμα είναι να είσαι το ίδιο. Να βλέπεις τι συμβαίνει σαφώς και να μην εθελοτυφλείς, αλλά να μην αλλάζει η ψυχολογία σου, το πως φέρεσαι στους γύρω σου και το ποιος νομίζεις ότι είσαι. Εδώ βλέπω ένα παιδί και που η αλήθεια είναι ότι το Star ανέβηκε πάρα πολύ σε νούμερα τηλεθέασης χωρίς να κάνουν extreme πράγματα και μπράβο τους για εμένα», σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR