counter

Φαίη Σκορδά: "Έχω δείρει παιδάκι στο σχολείο" (Video)

Φαίη Σκορδά: "Έχω δείρει παιδάκι στο σχολείο" (Video)
Φαίη Σκορδά: "Έχω δείρει παιδάκι στο σχολείο" (Video)

Φαίη Σκορδά

Με αφορμή την εμφάνιση της Μαίρης Συνατσάκη στο 7o live του Dancing with the Stars 4 η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε με τους συνεργάτες της στο πλατό της εκπομπής και τους τηλεθεατές μια παιδική της ανάμνηση.

Συγκεκριμένα η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από την χορογραφία της με τον παρτενέρ της Yuri Dimitrov το βράδυ της Κυριακής θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα κατά του σχολικού εκφοβισμού, γνωστού με το όρο “bulling”.Ως σχολικός εκφοβισμός ορίζεται η εσκεμμένη, συστηματική και απρόκλητη βία σωματική ή λεκτική μεταξύ συμμαθητών. Η Φαίη Σκόρδα λίγο πριν προβληθεί το video με τις δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη για την εμφάνισή της δήλωσε ότι έχει υπάρξει και η ίδια θύμα του bulling όταν ήταν μικρή και για να αυτοπροστατευτεί δεν δίστασε να χτυπήσει τον συμμαθητή της που επανειλημμένως την κορόιδευε. Οι λόγοι χλευασμού προς το πρόσωπό της ήταν, όπως εξομολογήθηκε, το βάρος της και το επίθετό της.

Η παρουσιάστρια δήλωσε συγκεκριμένα: "Μια φορά είχαν καλέσει το μπαμπά μου στο σχολείο επειδή είχα δείρει ένα παιδάκι γιατί με κορόιδευε. Ήταν το πιο άτακτο παιδί στο σχολείο και θυμάμαι ότι του είχα δώσει κλωτσιές. Με κορόιδευε γιατί ήμουν πολύ αδύνατη και για το επίθετό μου."

Δείτε όσα δήλωσε η παρουσιάστρια στο video που ακολουθεί:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR