counter

Φαίη Σκορδά: Εκτός από αφοσιωμένη μαμά και σύζυγος, παραμένει μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα

Φαίη Σκορδά: Εκτός από αφοσιωμένη μαμά και σύζυγος, παραμένει μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα
Φαίη Σκορδά: Εκτός από αφοσιωμένη μαμά και σύζυγος, παραμένει μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα

Από τη Φανή Αγγελίδου

Μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την εκπομπή της «Πολύ μπλα - μπλα» όπου παρουσίαζε στο alter, ωστόσο, η γλυκιά Φαίη Σκορδά είχε κάνει τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα μέσα από το tv100.

Από το 2010 μέχρι σήμερα μας λέει καθημερινά την καλημέρα της μέσα από την πρωινή εκπομπή όπου παρουσιάζει με τον άντρα της ζωής της, τον Γιώργο Λιάγκα. Οι δυο τους, έκαναν την πρώτη κοινή τους παρθενική εμφάνιση, στο Mega, με το «Πρωινό mou» και από το 2013 έως την ημέρα που γράφετε αυτό το κείμενο, η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα παρουσιάζουν με πολύ μεγάλη επιτυχία το «Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Η Φαίη Σκορδά ή αλλιώς τα «πόδια» της ελληνικής τηλεόρασης, δεν είναι απλώς πετυχημένη στην δουλειά της, καθώς αυτή τη στιγμή είναι μία από τις καλύτερες ελληνίδες παρουσιάστριες αλλά και μία εξαιρετική μανούλα δύο υπέροχων αγοριών και μία αφοσιωμένη σύζυγος. Τώρα πως τα καταφέρνει όλα αυτά;

Μπορεί να είναι μητέρα δύο παιδιών του Δημητράκη και του Γιαννάκη, ωστόσο, παραμένει sexy και πάντα καλοντυμένη! Κάθε της δημόσια έξοδο συγκεντρώνει μόνο καλά σχόλια αφού ξέρει να συνδυάσει το chic με το καλόγουστο ντύσιμο! Η Φαίη Σκορδά μπορεί, να της αρέσουν τα κλασσικά look αλλά αυτό δεν την έχει εμποδίσει να πειραματιστεί δύο φορές στο παρελθόν, με το χρώμα των μαλλιών της. Το 2013 ο πολύ καλός της φίλος, Δημήτρης Γιαννέτος της έκανε ροζ ombre, κρατώντας τη βάση της ξανθιά αλλά και το 2010 τόλμησε να τα σκουρύνει λιγάκι. Ότι και αν κάνει η Φαίη Σκορδά είναι πάντα εντυπωσιακή… γιατί πολύ απλά το μόνιμο πλατύ χαμόγελό της δεν το αλλάζει ποτέ και εμείς έτσι την αγαπάμε!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR