counter

Φαίη Σκορδά: Έφερε την άνοιξη με πολύχρωμα λουλούδια!

Φαίη Σκορδά: Έφερε την άνοιξη με πολύχρωμα λουλούδια!
Φαίη Σκορδά: Έφερε την άνοιξη με πολύχρωμα λουλούδια!

Η άνοιξη της πάει πολύ και έχει ανεβάσει ιδιαίτερα και τη διάθεση της που γενικά βρίσκεται πάντα στα ύψη. Η Φαίη Σκορδά παρά την κούραση της καθώς βρίσκεται σε μια φάση της ζωής της που και είναι έγκυος, έχει να φροντίσει και το μικρό γιο της Γιάννη, έχει και την καθημερινή εκπομπή αλλά και το σπιτικό της, φροντίζει να αφιερώνει χρόνο για τον εαυτό της.

Η Φαίη Σκορδά μπορεί να περνάει καλά και μόνη της και απολαμβάνει τις στιγμές που βγαίνει έξω να κάνει τα ψώνια της. Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε κατά τη διάρκεια που βγήκε μόνη για βόλτα και το μάτι της έπεσε πάνω στα λουλούδια.

Φορώντας ένα ανοιξιάτικο φόρεμα πράσινο και αθλητικά παπούτσια σε λευκό χρώμα έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς η Φαίη Σκορδά διαθέτει ένα καλογυμνασμένο κορμί ακόμη και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Το πόδια της είναι αψεγάδιαστα και η παρουσιάστρια δεν έχει κανένα λόγο να τα κρύβει.

Η παρουσιάστρια του πρωινού του Αντ1 σταμάτησε να πάρει λουλούδια για το σπίτι και φαινόταν να απολαμβάνει την ηλιόλουστη μέρα και τη βόλτα της. Κρατώντας τα λουλούδια στα χέρια της χάρισε χαμόγελα στο φωτογραφικό φακό.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR