counter

Φαίη Σκορδά: Διαλέγει δώρα για τα παιδικά party του Γιαννάκη

Φαίη Σκορδά: Διαλέγει δώρα για τα παιδικά party του Γιαννάκη
Φαίη Σκορδά: Διαλέγει δώρα για τα παιδικά party του Γιαννάκη

Φαίη Σκορδά

Οι κοινωνικές υποχρεώσεις του Γιαννάκη ολοένα αυξάνονται καθώς κάθε εβδομάδα είναι καλεσμένος τουλάχιστον σε δυο παιδικά party. Ο τριών ετών γιος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα μεγαλώνει και κοινωνικοποιείται. Έχει κάνει ήδη τις φιλίες του και απολαμβάνει το παιχνίδι κάθε Σαββατοκύριακο με τους φίλους του.

Η Φαίη Σκορδά αν και είναι έγκυος δε χαλάει κανένα χατίρι στο γιο της Γιαννάκη και φροντίζει να τον πηγαίνει σε όσα περισσότερα παιδικά party μπορεί παρόλο που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ο γιος της είναι η προτεραιότητα της και με χαρά του αφιερώνει όλο τον ελεύθερο της χρόνο.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά τη διάρκεια που ψώνιζε παιδικά παιχνίδια. Τα party στα οποία είναι καλεσμένος ο Γιαννάκης είναι πολλά και τα δώρα που καλείται να ψωνίσει η μαμά Φαίη Σκορδά, επίσης. Η παρουσιάστρια λατρεύει τα παιδιά και της αρέσει να ψωνίζει ξεχωριστά και μοναδικά δώρα μόνο και μόνο για να τα βλέπει ευτυχισμένα.

Φαίη Σκορδά

Ο Γιώργος Λιάγκας συνήθως δεν ακολουθεί καθώς προτιμά να χαλαρώνει όσο μπορεί τώρα που οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι αυξημένες. Μαμά και γιος φοράνε τα καλά τους και δίνουν το “παρών” στα παιδικά party.

Πηγή: ΥΟU

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR