counter

Φαίη Σκορδά: Άγνωστες πτυχές της ζωής της στην Ιταλία πριν ακόμα γίνει παρουσιάστρια...

Φαίη Σκορδά: Άγνωστες πτυχές της ζωής της στην Ιταλία πριν ακόμα γίνει παρουσιάστρια...
Φαίη Σκορδά: Άγνωστες πτυχές της ζωής της στην Ιταλία πριν ακόμα γίνει παρουσιάστρια...

Φαίη Σκορδά

Συνέντευξη στο People και τη Σόνια Καζόνι παραχώρησε συνέντευξη η Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή της στην Ιταλία όταν ακόμα ήταν φοιτήτρια. 

Τι της λείπει από την ανέμελη φοιτητική εποχή που έμενε στη Φεράρα και καθημερινά πήγαινε στην Μπολόνια, στο πανεπιστήμιο, με το τρένο, μισή ώρα διαδρομή;

«Πιο πολύ μου λείπουν οι συνήθειες της καθημερινότητας, κυρίως αυτές που έχουν να κάνουν με το φαγητό. Και θα σου εξηγήσω το γιατί. Ακόμα και το πιο απλό πρωινό εκεί, ένα καπουτσίνο με ένα μπριός, έχει την ιεροτελεστία του. Ή το απογευματινό aperitivo μετά τη δουλειά, που παίρνεις ένα prosecco συνήθως και σου προσφέρουν και διάφορες λιχουδιές, όλα αυτά τα stuzzichini (σ.σ. ορεκτικά τύπου "καναπεδάκια"). Ακόμα και μια χαλαρή βραδινή βόλτα για παγωτό την οργανώνουν σαν έξοδο. Θα ντυθούν όμορφα, θα περιποιηθούν τον εαυτό τους και -το πιο σημαντικό- θα πιάσουν αμέσως ωραίες συζητήσεις. Μου είχε κάνειμεγάλη εντύπωση πόσο εξωστρεφείς είναι οι Ιταλοί. Θα μιλήσουν, θα ζητήσουν μια άποψη, θα μοιραστούν ακόμα και προσωπικά πράγματα. Αυτό αντικατοπτρίζεται ακόμα και στην τηλεόραση".

Διαβάστε επίσης Φαίη Σκορδά: Το video που δημοσίευσε και η υπόσχεση που έδωσε στους φίλους της

Διαβάστε επίσης "Το πρωινό": Το απολαυστικό trailer για την πρεμιέρα τους. Δείτε το VIDEO

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR