counter

Φαίη Σκορδά: Άφησε τον γιο στη μαμά, έστειλε τον σύζυγο για σουβλάκια και βγήκε έξω... μόνη! (Video)

Φαίη Σκορδά: Άφησε τον γιο στη μαμά, έστειλε τον σύζυγο για σουβλάκια και βγήκε έξω... μόνη! (Video)
Φαίη Σκορδά: Άφησε τον γιο στη μαμά, έστειλε τον σύζυγο για σουβλάκια και βγήκε έξω... μόνη! (Video)

Μόνη νυχτοπερπάτησε η Φαίη Σκορδά την Δευτέρα το βράδυ στη νυχτερινή Αθήνα.

Η Φαίη Σκορδά λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων με την έναρξη του Πρωινού στον ΑΝΤ1, για δύο εβδομάδες κάθε βράδυ, που έπρεπε τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας, να παρευρίσκονται σε event, party, πρεμιέρες και συνεντεύξεις για τη δουλειά τους, έχει στείλει τον γιο της Γιάννη στη μαμά της στο Κιλκίς. Μη θέλοντας το παιδί να μένει απανωτά βράδια μόνο του με νταντά, αφού οι γονείς του έπρεπε να παρευρεθούν στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1, στην πρεμιέρα του "Φον Δημητράκη", στην πρεμιέρα του Shamone, σε συνδυασμό με την ίωση που πέρασε πρόσφατα η Φαίη και πρέπει... να ξεκουράζεται... και τον πυρετό του Γιώργου Λιάγκα, έστειλαν τον γιο τους μακριά από τις ιώσεις, κοντά στη θαλπωρή των παππούδων του στο Κιλκίς.

Την περασμένη εβδομάδα η μητέρα της Φαίης κατέβηκε στην Αθήνα και επέστρεψε στο Κιλκίς μαζί με τον εγγονό της. Έτσι η Φαίη τη Δευτέρα το βράδυ, βρέθηκε στο Shamone μόνη. Χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα δίπλα στης αλλά με την Σάσα Σταμάτη, όπως και ο Γιώργος Λιάγκας όταν παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του Πέτρου Φιλιππίδη. Η Φαίη παρακολούθησε την παράσταση του Φώτη Σεργουλόπουλου "Googlαρέ με τα μεσάνυχτα", σε σκηνοθεσία Κατερίνας Μπέη.

Στην παράσταση παίζουν οι: Φώτης Σεργουλόπουλος, Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη, Νατάσα Κοτσοβού, Κώστας Φραγκολιάς και εκεί η Φαίη συνομίλησε με τον Λάκη Γαβαλά, με τον οποίο κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, με την Ελεονώρα Μελέτη και την Μαρία Μπακοδήμου.

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Λιάγκας είχε πάει για σουβλάκια στη Γλυφάδα με τον φίλο του Βασίλη Κικίλια, αλλά η Φαίη δεν τους ακολούθησε γιατί όπως είπε δεν μπορεί να φάει. Αν ισχύουν οι φήμες για εγκυμοσύνη προφανώς δεν τρώει λόγω των αναγούλων της εγκυμοσύνης. 

Δείτε τί είπε η Φαίη Σκορδά για το αν είναι έγκυος την Τρίτη το βράδυ καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή "ΟΛΑ ΤΡΕΛΑ" του ΑΝΤ1.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR