counter

Φαίη Σκορδά: "Θα ήθελα πολύ να κάνω unfollow, αλλά το θεωρώ πολύ φτηνό"

Φαίη Σκορδά: "Θα ήθελα πολύ να κάνω unfollow, αλλά το θεωρώ πολύ φτηνό"
Φαίη Σκορδά: "Θα ήθελα πολύ να κάνω unfollow, αλλά το θεωρώ πολύ φτηνό"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε χθες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία απάντησε για το unfollow της Βίκυς Καγιά. Όσα είπε η κριτής του “My style rocks” σχολιάστηκαν στην εκπομπή «Πρωινό μας» με την Φαίη Σκορδά να αποκαλύπτει πως πολλές φορές θέλει να κάνει κάποιον unfollow στο Instagram, αλλά δεν τον κάνει καθώς το θεωρεί φτηνό.

Δείτε επίσης - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απάντηση για το unfollow της Βίκυς Καγιά - "Είναι ανάγκη να το ξέρει και ο κόσμος;"

Φαίη Σκορδά – Όσα είπε για τα unfollow στο Instagram

«Θα ήθελα πολύ να κάνω unfollow, όπως κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος έχει τα πρωτεία πριν την Καγιά… Είπα ότι ο Δημήτρης το κάνει και δεν τον νοιάζει αν βγουν τίτλοι μετά. Γιατί εγώ είμαι ειλικρινής, είμαι τόσο εκνευρισμένη με κάτι που βλέπω και διαβάζω κι επειδή δεν θα απαντούσα ποτέ, είπα ότι τώρα αυτή τη στιγμή, δεν θέλω ούτε mute, θέλω να κάνω unfollow. Δεν το έκανα όμως γιατί το θεωρώ πολύ φτηνό να γράφεται στα σάιτ ότι έκανα unfollow. Αλλά μέσα μου θα το ήθελα πάρα πολύ. Δεν θέλω να βλέπω ότι υπάρχει ρε παιδί μου. Δεν είναι ωραίο το unfollow, θα παίζει μετά», είπε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Πρωινό μας»: 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR