counter

Φαίη Μαυραγάνη: Ο Νίκος Μάνεσης, το Στούντιο με θέα και ο Γιώργος Παπαδάκης!

Φαίη Μαυραγάνη: Ο Νίκος Μάνεσης, το Στούντιο με θέα και ο Γιώργος Παπαδάκης!
Φαίη Μαυραγάνη: Ο Νίκος Μάνεσης, το Στούντιο με θέα και ο Γιώργος Παπαδάκης!

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και η δημοσιογράφος Μυρσίνη Κοντού συνάντησαν την Φαίη Μαυραγάνη και εκείνη παραχώρησε δηλώσεις.

Μέσα σε όλα η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 μίλησε για το αν θα συνεχιστεί η εκπομπή της, τον Νίκο Μάνεση αλλά και τον Γιώργο Παπαδάκη.

Όσα είπε η Φαίη Μαυραγάνη

«Θα συνεχιστεί του χρόνου το Στούντιο με Θέα. Πάντα, κάθε χρονιά κάνουμε αλλαγές. Συζητήσαμε με τον Νίκο (Μάνεση) για να πάρω το όνομα της εκπομπής που παρουσίαζε. Ο ίδιος μου το πρότεινε. Κάθε φορά που έχει εκλογές, δημοσιογραφικά έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Έτσι ήταν και φέτος, έχουμε και τις επόμενες, όρεξη να έχουμε» είπε αρχικά η Φαίη Μαυραγάνη.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε όμως και στον Γιώργο Παπαδάκη και στο ενδεχόμενο να αφήσει την πρωινή ζώνη.

Δείτε επίσης - Νίκος Μάνεσης: Το on air μήνυμα σε συνεργάτη του, "Ξέρω ότι μας βλέπεις και ταλαιπωρείσαι"

«Όσο είναι ενεργός, δεν έχει ανάγκη να την αφήσει. Καμιά φορά με ενοχλεί, που περνώντας κάποια χρόνια, κάποιοι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να κάνουν αυτό που κάνουν. Άμα το κάνεις καλά και σου αρέσει, γιατί να το σταματήσεις; Νομίζω ότι ο Γιώργος Παπαδάκης κάθε φορά το σκέφτεται το ίδιος, βλέπει ότι έχει διάθεση, όρεξη και κέφι και το συνεχίζει. Και πολύ καλά κάνει» απάντησε η Φαίη Μαυραγάνη.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Φαίης Μαυραγάνη: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR