counter

Φαίη Ξυλά για Πέτρο Φιλιππίδη: “Είχαμε πολύ καλή συνεργασία αλλά αυτό δεν εξιλεώνει κανέναν”

Φαίη Ξυλά για Πέτρο Φιλιππίδη: “Είχαμε πολύ καλή συνεργασία αλλά αυτό δεν εξιλεώνει κανέναν”
Φαίη Ξυλά για Πέτρο Φιλιππίδη: “Είχαμε πολύ καλή συνεργασία αλλά αυτό δεν εξιλεώνει κανέναν”

Η Φαίη Ξυλά ήταν καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων μίλησε για την συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και την αντίδρασή της μετά τις καταγγελίες εις βάρος του.

«Έχω συνεργαστεί μαζί του και είχα πολύ καλή συνεργασία. Αλλά αυτό δεν εξιλεώνει κανέναν αν είχε μια καλή συνεργασία μαζί μου εάν έχει φερθεί με τέτοιο τρόπο σε κάποιον άλλο. Σίγουρα ήταν σοκαριστικό, ειδικά όταν με κάποιους ανθρώπους έχεις συνεργαστεί και έχεις εσύ δει μια άλλη πλευρά. Είναι πολύ σοκαριστικό, πολύ λυπηρό και είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα που νιώθεις αλλά δεν μπορώ να μην είμαι από την πλευρά των θυμάτων, δεν γίνεται», δήλωσε αρχικά Φαίη Ξυλά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Σίγουρα έχουν πάει στα δικαστήρια τα πράγματα και θα δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Όταν όμως ακούω πως κάποιος έχει κάνει κάτι τόσο άσχημο προς τον συνάνθρωπο του, όσο καλά κι αν έχει φερθεί σε μένα, ακόμα και ο αδελφός μου αν ήταν, σβήνει για μένα κάθε καλό. Το μέγεθος του κακού ακυρώνει οποιοδήποτε καλό».

Τέλος, η Φαίη Ξυλά κατέληξε: «Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, που έχουν βγει, υπήρχε μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά από ότι φαίνεται. Όταν υπάρχει μια τέτοια συμπεριφορά για χρόνια σημαίνει ότι είναι πολύ βαθύ το πρόβλημα. Θα έπρεπε να έχει πάει στον ψυχίατρο χθες».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα με την Φαίη Ξυλά:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR