counter

Φαίδρα Δρούκα: Πόσο της άλλαξε τη ζωή ο ερχομός του γιου της;

Φαίδρα Δρούκα: Πόσο της άλλαξε τη ζωή ο ερχομός του γιου της;
Φαίδρα Δρούκα: Πόσο της άλλαξε τη ζωή ο ερχομός του γιου της;

Στη Ρενέ Σαραντινού και στο «Λοιπόν» μίλησε η Φαίδρα Δρούκα για τον γιο της και για την απώλεια που είχε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Ο ερχομός του γιου σου τι άλλαξε στη ζωή σου;

Τα πάντα, όλα τα άλλαξε ο ερχομός του. Είμαι πολύ τυχερή. Πλέον δεν θέλω να αναλώνομαι σε βλακείες, δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου, κάτι που έκανα, όσο με πήρε αυτή η «μπάλα». Δόξα το Θεώ που έκανα το παιδί μου, νιώθω ευτυχής που μπορώ να παίρνω τόσο μεγάλη χαρά από μικρά πράγματα. Είμαι αγχώδης άνθρωπος, αλλά έχω αλλάξει, δεν με νοιάζει. Εξωτερικεύω τα συναισθήματα μου, θα κλάψω δυνατά, θα στεναχωρηθώ, δεν τα καταπίνω ευτυχώς, έτσι είναι και ο γιος μας. Λέω το θυμό μου,  τι με πείραξε,  το παράπονο μου, τη γκρίνια και τη χαρά μου, δεν κρύβομαι, δεν μπορώ. Είχα μια εξαιρετική εγκυμοσύνη, εύκολη που την εύχομαι σε κάθε γυναίκα, κι ένα μήνα πριν γεννήσω πέθανε η αγαπημένη μου σκύλα, που ήμασταν 12 χρόνια μαζί. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό, σ’ εκείνη τη φάση, ήμουν πολύ ευάλωτη και ήταν το μόνο μελανό σημείο στην εγκυμοσύνη. Με τη σκύλα μου ήμασταν αυτοκόλλητες για 12 χρόνια, ήταν η καλύτερη μου… πρόβα πριν από το γιο μου. Θα πάρουμε του χρόνου σκυλί.

Γιατί όχι νωρίτερα;

Γιατί ο μικρός ακόμα είναι αρκετά απαιτητικός, δεν μπορεί να μείνει μόνος του, δεν μπορεί να κάνει μόνος του μπάνιο, γενικά, είναι ανεξάρτητος, αλλά είναι μόνο 5 χρονών. Ο σκύλος είναι άλλο ένα μωρό.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR